ACADEMIA de JOACĂ, locul unde copiii şi părinţii îşi dau întâlnire de 1 iunie

Asociatia Nonguvernamentala „Construieste viitorul” si Primaria Municipiului Bucuresti – – Directia Cultura, Invatamant, Turism dau startul la distractie de Ziua Copilului (1 iunie), in Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Gheorghe Sincai), incepand cu ora 11.00, in cadrul celui mai mare eveniment dedicat interactiunii copil-parinte, „ACADEMIA de JOACA”.

Dubla campioana mondiala la gimnastica, Corina Unugureanu va da „desteptarea” si va face incalzirea alaturi de voi pentru o zi ce se anunta extrem de antrenanta. Va vom astepta cu numeroase numere artistice precum: teatru educativ, teatru terapeutic alaturi de copiii de la Scoala de Teatru „Corifeu”, muzica si dans, jocuri-concursuri, jocuri de familie, face-painting altfel, experimente distractive, numere de circ, arta sportiva, clovni, si multe-multe premii si surpize.

Nu vor lipsi atelierele de parenting moderate de psihologi de la scolile din Bucuresti, care va asteapta cu numeroase jocuri pentru copiii de toate varstele.

„Pornind de la ideea ca joaca este in primul rand invatare si copii au nevoie de modele concrete, am initiat acest eveniment antrenant, dar relaxant, in care cei mici alaturi de parintii lor se vor juca impreuna, vor face schimb de roluri si se vor picta unul pe celalalt. Membrii de onoare ai „Academiei de joca” sunt parintii si copiii prezenti la eveniment. Pe parcursul celor 6 ore, acestia vor imbina distractia cu jocurile, fara a constientiza pe loc puterea educativa a acestora: transmiterea de cunostinte, valori si atitudini benefice dezvoltarii armonioase a copilului”a declarat Adina Blaj, PR & Communication Manager.

„ACADEMIA de JOACA” s-a nascut din grija deosebita pe care parintii o poarta educatiei si dezvoltarii armonioase ale copiilor lor, avand ca tema centrala invatarea prin joaca (incontestabil cea mai eficienta metoda de educare), si importanta prezentei parintelui in viata copiilor pentru a le oferi acestora un model concret.

 

Written by