Arta populară celebrată la Târgul de Meșteșuguri și Artizanat de la Ploiești Shopping City

Ploiesti, 21 august: Targul de Mestesuguri si Artizanat vine in perioada 22-24 august la Ploiesti Shopping City. Aici, vizitatorii vor fi intampinati de catre cei mai talentati mestesugari din tara, care vor fi imbracati in haine populare, specifice diferitelor zone ale Romaniei. In plus, oferta speciala 1+1 din restauranele si cafenelele din Ploiesti Shopping City continua toata luna august.

Targul de Mestesuguri si Artizanat la Ploiesti Shopping City

In weekend-ul 22 – 24 august, vizitatorii Ploiesti Shopping City sunt invitati la Targul de Mestesuguri si Artizanat, unde vor putea achizitiona produse traditionale create de cei mai priceputi mestesugari din intreaga tara. Printre produsele care pot fi admirate si cumparate se numara: icoanele, coarnele sculptate, tesaturile, fetele de masa si stergarele, papusile traditionale, dar si podoabele, bijuteriile, porturile populare, curelele sau opincile.

Mesterii prezenti in cadrul targului vor purta straie populare specifice zonei din care provin, iar expozitia cu vanzare va avea loc in zona scarilor rulante.

Oferta speciala 1+1 continua

Toata luna august, cafenelele si restaurantele din Ploiesti Shopping City isi intampina clientii cu o oferta speciala. Astfel, la Grillandia, La Cucina Aroma by Segafredo, Delice si La Nasu Conasu un meniu cumparat il aduce automat pe cel de-al doilea gratis. In plus, Play Again Ploiesti le ofera jucatorilor de biliard 1 ora gratis la fiecare ora de joc platita. Oferta este valabila de luni pana joi de la orele 16:00 si in weekend (vineri, sambata si duminica) in intervalul orar 10:00 – 16:00.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––Ploiesti Shopping City este primul si cel mai mare centru comercial din judetul Prahova, avand o suprafata inchiriabila de 55,000 m2 si aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul gazduieste cel mai mare cinematograf din afara Bucuresti-ului, dar si peste 100 de magazine, mix-ul de chiriasi incluzand branduri internationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si multe altele. Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

 

Pentru mai multe informatii:

Sorana Ionita

Senior Public Advisor – The Public Advisors

E-mail: sorana.ionita@publicadvisors.ro, Tel: 0753.047.591

Written by