DD, Judas Priest, Monarchy, Therapy si Prodigy au reinventat rock-ul in Piata Constitutiei

Iulie 2011 a inceput ROCK. Zilele de 1,2 si 3 iulie au fost dedicate rock-ului in toata splendoarea sa. Piata Constitutiei a fost “Mecca” rif-urilor metalice, a tobelor si a vocilor grele. Motivul? Festivalul Rock The City.

Prima zi Rock the City a debutat cu UltraTT, un vocalist nascut in sanul Scolii vedetelor, iar piesa ce-i poarta cel mai bine amprenta – Kamikaze s-a facut auzita pana la Casa Poporului. Show-ul rock a fost urmat de insularii de la Therapy, care, desi nu au mai scos un album nou de 20 de ani, hit-urile lor precum Nowhere, Isolation, Screamager, Diane, Teethgrinder au fost  cantate cu patos iar publicul a raspuns pe masura cu aplauze si ropote de pasi. Dupa o pauza de 45 de minute, la ora 21.45 luminile s-au stins si ca o evadare din HADES, Prodigy a navalit pe scena in fum, stroboscoape rosii si valuri de lumini purpurii ca sangele.  Legendarii de la Prodigy au oferit un show nebun de rock, bazat pe ritm, lumini si valuri de energie bruta. Publicul a fost in extaz la piese precum Vodoo People sau Smack my bitch up.

S-au facut cercuri de oameni, iar cei mai energici fani au incins dansuri „rock pogo” intr-un ritm frenetic.

Week-end-ul a continuat in aceeasi maniera  ultra rock. Sambata, pe scena Rock the City  au urcat trupe precum Voodoo, Monarchy, Boon, Sabaton si Mike And The Mechanics, iar duminica,  „Sarpele Alb” a extaziat publicul cu piese precum Here I go Again, Slide it In, In The Still Of The Night, Forevermore, Fool For Youre Lovin', Give Me All Your Love, Now You're Gone, iar ca meniul sa fie complet, show-ul s-a incheiat cu piesa Soldier Of Fortune intr-o interpretare a capella made by David Coverdale. Si ca totul sa fie memorabil, Rock the City s-a terminat cu The Gods Of Metal – Judas Priest. Cu un Rob Halford intr-o forma de zile mari, Judas Priest au aratat lumii de ce isi merita supranumele de parinti ai Heavy Metal-ului. Fanii s-au bucurat live de capodopere rock precum Nostradamus, Santinel, Diamonds And Rust, Victm Of Changes, Night Crawler, Breaking The Law, Painkiller, Living After Midnight, Beyond The Realms Of Death, The Green Manalishi, Heading Out To The Highway, Electric Eye, You've Got Another Thing Comin' si Turbo Lover.

D&D East Entertainment au dovedit de ce sunt in stare. Asteptam acelasi spectacol si la Jon Bon Jovi. Felicitari pentru organizare!

Written by