Foamea are acum cel mai mare dusman

Fondata in 1960, Domino's Pizza, liderul mondial de necontestat in livrari de pizza, opereaza o retea de peste 9000 de magazine proprietate a companiei si in franciza, atat in Statele Unite cat si pe pietele internationale. Viziunea Domino's Pizza se bazeaza pe echipe de profesionisti de o calitate exceptionala cu misiunea de a deveni cea mai buna companie de livrari pizza din lume.

Domino’s Pizza a deschis, pe 10 mai,  in Soseaua Panduri cel de-al 5-lea magazin, iar in acest an anunta aparitia altor 3 locatii in Bucuresti.

Domino’s Pizza Panduri a avut parte de o lansare cu succes. In ziua marii deschiderii, numarul mare de clienti a benficiat de o reducere de 50%.

In acest weekend, cei de la Domino's Pizza vor fi prezenti la targul imobiliar Project Expo, desfasurat la Palatul Copiilor (parcul Tineretului), asadar si cei care vor iesi in parc pentru activitati de recreere vor putea sa comande pizza cu livrare rapida si eficienta.

Grupul Radacini, sub patronatul careia se afla acest lantul Domino’s pizza, a intrat pe piata serviciilor alimentare in urma cu 2 ani si a inregistrat o crestere constanta a acestei activitati. Pana la sfarsitul acestui an compania va putea efectua livrari in tot Bucurestiul.

 

Written by