Ziua Portilor Deschise la Expozitia The Human Body

 

   Joi, 18 aprilie,Muzeul Antipa organizeaza Ziua Portilor Deschise pentru profesori in cadrul expozitiei The Human Body. De la orele 10.00 pana la ora 20.00, atat profesorii din invatamantul de stat, cat si cel privat au acces gratuit in expozitie, pe baza de adeverinta semnata si sampilata din partea scolii / liceului / facultatii. Peste 27.000 de romani au vizitat pana acum expozitia, de la deschiderea sa; dintre ei, peste 6 000 au fost elevi cu varstele intre 7 si 18 ani. Biletele sunt in continuare disponibile in reteaua Eventim si la casa de bilete a muzeului.

   La nivel international, peste trei milioane de elevi si studenti au vizitat expozitia The Human Body  in grupuri organizate de scoli, licee si facultati.

   "Incurajam profesorii din Romania sa viziteze expozitia si sa decida in cunostinta de cauza cat de folositoare este pentru completarea studiilor elevilor lor. Scopul sau este sa ofere tuturor o intelegere mai profunda a corpului uman – nu trebuie sa aveti cunostinte medicale, ci doar o minte deschisa. Toti vizitatorii ajung sa inteleaga, la un nou nivel, valoarea unui stil de viata sanatos si sa gaseasca un nou punct de referinta pentru structura lor fizica. Noi credem cu putere in educatie si in faptul ca fiecare are dreptul sa isi vada si sa isi inteleaga propriul corp in propriul fel. Curiozitatea legata de lume si omenire este forta care ne face sa inaintam. Credem ca aceasta expozitie are acesta forta", a spus Sabrina Sheehan, PR Gforce Exhibitions.

  

 

Written by