Business imobiliar la Palatul Parlamentului !

Targul National Imobiliar (TNI) reuneste profesionistii din domeniile imobiliar, financiar-bancar si constructii si ii conecteaza cu potentiali parteneri, investitori, presa de specialitate si end-useri pe durata a patru zile de eveniment. Editia programata in perioada 26-29 MAI la Palatul Parlamentuluieste asteptata cu nerabdare de catre comunitatea de business, ce este interesata de cele mai noi stiri si tendinte din domeniu.

Pentru acestia, organizatorii anunta:

  • ansambluri rezidentiale in premiera,
  • oportunitati imobiliare,
  • program extensiv de conferinte
  • prezentari ale ultimelor tehnologii in materie de constructii,
  • cele mai eficiente sisteme de incalzire a locuintelor

“Cu o luna si jumatate inainte la eveniment, editia TNI “CASA TA si TOTUL pentru ea” este pregatita in detaliu. Spatiul expozitional este ocupat aproape in intregime, mediatizarea evenimentului a inceput inca din luna februarie cu o campanie intensiva in presa scrisa, in mediul online si outdoor, iar presa de specialitate a confirmat deja prezenta in cadrul evenimentului. Ne bucuram de sprijinul si implicarea activa a comunicatii de business din Romania si promitem vizitatorilor multe surprize, premii si prezentari in perioada evenimentului”, a marturisit Cristina BERCEA- PR Manager BDOBC.

Targul National Imobiliar (TNI) editia CASA TA si TOTUL pentru EA!

26-29 MAI 2011, Palatul Parlamentului- Sala Unirea.

Program de vizitare:

Joi- Sambata: 10.00- 19.00

Duminica: 10.00- 16.00

Bilet intrare: 5 RON

 

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Eveniment:OTP Bank, MediaCity, Mervani Invest, Apulum ’94, GTC Romania, CASA MIHNEA.

Eveniment realizat cu sprijinul:Asociatia Imobiliara Romana (AIR) , Agerpres, IMOPEDIA

Parteneri media:Romania Libera; Planul Casei Mele; Domus;  Caminul;  Casa Mea;  Unelte si Echipamente;  Casa Lux;  Locuinta Mea; Casa de vacanta; Oferte Speciale; Business Adviser;  Business Point; Confort; Oblique TV; Bloombiz.ro; Ziare.com; Rezidential.net; Ro-imobile.ro; Magazinuldecase.ro;Casesigradini.ro,  TopEstate.ro si alte peste 50 de canale media

DETALII COMPLETE: http://WWW.TARGIMOBILIAR.EU

Written by