Reduceri la servicii de Stomatologie in Clubul NMZ.ro

Clubul National Magazin are un nou partener : CISO DENTAL.

Clinica stomatologica, manageriata de profesorul doctor Giuseppe Scandale, reda zambetul tuturor celor care ii trec pragul. De la interventiile simple pana la cele mai complicate (chirurgie orto-maxilo-faciala, parodontologie, implantologie, orthodontie), toate isi gasesc rezolvarea corespunzatoare.

Medicii si asistentii, foarte buni specialisti de altfel, formeaza o echipa mixta romano-italiana, foarte dinamica, care este mereu preocupata de calitatea serviciilor medicale prestate si de confortul pacientilor.

Foarte important de altfel, echipamentele si aparatura complexa si de ultima generatie fac posibile efectuarea unor investigatii complementare (ex: radiologii si consultatii aferente altor espcialitati), fapt ce confera pacientilor un plus de confort (nu mai este necesara deplasarea la alte clinici de radiologie).

 

NU UITA !

Discountul negociat de Club pentru tine va avea ca efect imediat economisirea unor sume importante. Nu va trebui sa porti grija unui nou card si nici nu vei fi nevoit sa faci achizitii de o anumita valoare pentru a acumula puncte ! Vei primi reducere pe loc !

Potrivit unei analize facute de revista noastra, valoarea medie a produselor si serviciilor achizitionate de o familie in interval de 12 luni este de 10.000 lei iar un discount mediu de 15% ar ajuta-o sa economiseasca 1500 lei. Suma este semnificativa si comparabila cu valoarea unui salariu mediu in tara noastra. Ce poti face cu 1500 de lei ? Tu decizi !

Si, pentru a obtine reducerea, trebuie sa urmezi, in mai putin de 2 minute, urmatorii pasi :

1. iti creezi CONT pe www.national-magazin.ro si automat vei primi un cod, pe care il vei utiliza in relatia cu firmele partenere
2. te abonezi la newsletter (lasi bifata optiunea ‘Ma abonez la newsletter-ul National Magazin’ de la pasul 1)
3. dai Like pe pagina noastra de Facebook
4. te inscrii in Grupul National Magazin
5. DE FIECARE DATA CAND LANSEZI O COMANDA, NU UITA SA TRIMITI IN MESAJUL TAU SI CODUL DE ABONAT !!! … pe care il poti afla imediat ce te-ai conectat la meniul „Contul meu” si accesezi butonul „Cod Abonat”.
NMZ.ro – Simplifica Existenta ! 

 

Written by