JOE COCKER concerteaza la Bucuresti in vara aceasta

 

Vara aceasta, romanii isi incep vacanta la Bucuresti! Desi august este de obicei luna de concedii, anul acesta pe 4 august startul adevaratei vacante il da Joe Cocker, live, la Romexpo. Celebrul si carismaticul cantaret a inclus Romania pe harta turneului sau gigant ''Fire It Up Summer Tour'', turneu ce  promoveaza cel mai recent album al sau: ''Fire It Up''.

Intrucat a mai vizitat Romania pana acum si de fiecare data a fost intampinat de mii de fani cu caldura si admiratie, Joe Cocker revine cu placere sa incante live fanii romani cu piesele sale celebre, dar si cu piese noi de pe noul album.

     „A crea un album, pentru mine seamana cu a realiza o pictura – 12 piese si multa culoare; nu-mi place ca totul sa fie intr-o singura stare de spirit” declara cantaretul despre noul sau produs. Asadar albumul „Fire It Up” contine atat melodii clasice de suflet, balade pline de putere cat si piese pline de energie si vigoare.

     Joe Cocker are milioane de admiratori in intreaga lume, iar concertele sale sunt sustinute de cele mai multe ori cu casa inchisa, el fiind unul din putinii artisti ce a reusit sa rupa bariera dintre generatii.  Cei ce vor alege sa isi petreaca seara de 4 august in compania inegalabilului Joe Cocker, vor putea sa fredoneze alaturi de el versurile melodiilor sale celebre: „You Can Leave Your Hat On”, „Unchain My Heart” sau „Up Where We Belong”, dar sa descopere si melodii noi de pe albumul „Fire It Up”.

     Dupa mai mult de 4 decenii de muzica, Joe Cocker este inca unul dintre cei mai de succes si populari artisti ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii si distinctii, transformandu-l pe artistul a carei voce este inegalabila, intr-o adevarata legenda a muzicii.

     Biletele pentru concertul Joe Cocker de la Complexul Romexpo din Bucuresti sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret:

– Zona VIP:  750 lei

– Categoria I: 400 lei

– Categoria II: 300 lei

– Categoria III: 200 lei

– Zona In Picioare (fara loc): 135 lei

     Biletele pot fi cumparate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinul BILETOO din Cinematograful Patria, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Magazinul Biletfan (statia de metrou Unirii 1) si online de pe www.BILETOO.ro si www.BLT.ro.

     Pentru noutati, vizitati www.ProjectEvents.ro, pagina de facebook a organizatorului: www.facebook.com/ProjectEvents.ro sau www.cocker.com.

     http://www.youtube.com/watch?v=o3ZdSla6KPY

     ~~Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Marshall Arts.~~

 

Written by