Preturi reduse la biletele pentru concertul trupei NAZARETH

     Fanii trupei Nazareth au saptamana aceasta ocazia de a cumpara bilete mai ieftine cu 15% la concertul pe care trupa il va sustine in ianuarie, la Hard Rock Cafe!

In perioada 24-27 Noiembrie 2011, biletele pentru concertul Nazareth sunt mai ieftine cu 15%, prin „Promotia Saptamanii” de la BILETOO.ro!

Oricine cumpara in perioada 24-27 Noiembrie 2011 un bilet la concertul „NAZARETH” va beneficia de o reducere de 15%. Categoriile care fac obiectul promotiei sunt 90 si 120 lei. Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (24-27 Noiembrie 2011) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

Legenda rock Nazareth, unul dintre cele mai importante nume ale anilor '70, revine in Romania pentru a sustine un concert pe data de 27 ianuarie 2012, de la ora 21.00, cu ocazia aniversarii a 4 ani de Hard Rock Cafe. Concertul face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth, 1971).

Trupa britanica Nazareth a fost infiintata in decembrie 1968 in Dunfermline, Scotia (din cenusa unei trupe semi-profesioniste locale – The Shadettes) de catre solistul Dan McCafferty, chitaristul Manny Charlton (ex-Mark V si The Red Hawks), basistul Pete Agnew si tobosarul Darrell Sweet.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

  • Categoria VIP – 400 Ron (intalnire cu trupa, poza, disc semnat de catre membrii trupei)
  • Categoria I – 120 Ron (loc la mese) comanda va fi insotita si de rezervare la Hard Rock Cafe (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 102 lei
  • Categoria II – 90 Ron (in picioare) (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 76.5 lei

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

~~Concertul NAZARETH va avea loc la Hard Rock Cafe, in Bucuresti, pe 27 Ianuarie 2012, de la ora 21.00.~~

Written by