Retromobil Club România organizeaza editia a Xa a expozitiei Antebellum

Bucuresti, 16 mai: Retromobil Club Romania organizeaza expozitia Antebellum in cadrul careia vor fi expuse vehicule istorice fabricate inainte de 1945. Evenimentul va avea loc duminica, 18 mai, intre orele 10:00-12:00, in Parcul Carol. In avanpremiera, editia a Xa a Antebellum va fi prefatata de o expozitie organizata cu o seara inainte (sambata, 17 mai), in colaborare cu Fundatia Löwendal in cadrul manifestarii ”Noaptea Muzeelor”. 
 
Expozitia Antebellum – duminica, 18 mai
Antebellum a ajuns la cea de-a X-a editie organizata de Retromobil Club Romania. La evenimentul din Parcul Carol vor participa 25 de automobile si motociclete, astfel ca vizitatorii vor putea admira modele fabricate de marci astazi disparute, precum Aero, Wanderer, NSU, Hanomag, Nash, Plymouth. 
 
”Modelele automobilelor, ce vor fi expuse in cadrul celei de-a X-a editii Antebellum, sunt unice si sunt adevarate piese de colectie de care vizitatorii sunt foarte interesati de fiecare data cand avem ocazia sa le expunem. Totodata, suntem incantati ca Retromobil Club Romania participa pentru prima oara la Noaptea Muzeelor si suntem siguri ca masinile expuse in 
capitala vor atrage iubitorii de cultura, istorie si stiinta ce vor cutreiera strazile Bucurestiului sambata seara.”, a declarat Bogdan Coconoiu, Presedintele Retromobil Club Romania.
 
Antebellum @Noaptea Muzeelor – sambata, 17 mai
Evenimentul va fi prefatat de o expozitie organizata in cadrul manifestarii ”Noaptea Muzeelor”, in colaborare cu Fundatia Löwendal. Astfel, sambata, 17 mai, in intervalul 18:00 – 02:00, vor fi expuse 5 automobile in curtea fundatiei situata in Piata Gheorghe Catacuzino din capitala.
 
Editia anterioara a expozitiei Antebellum a avut loc anul trecut, la Mall Vitan, printre masinile cu parfum interbelic fiind expuse si marci existente si astazi precum Ford, Fiat, Skoda sau Chevrolet.
 
Sponsor principal: Allianz iriac

Written by