Teatrul Ion Creanga participa la Noaptea Muzeelor

 

Ca in fiecare an, in luna mai, muzeele din toata tara pregatesc evenimente speciale pentru vizitatorii dornici de experiente culturale nocturne, sub umbrela „Noaptea Muzeelor”. Teatrul Ion Creanga se alatura initiativei si, impreuna cu Muzeul National Cotroceni, doreste sa ii bucure pe cei mari si mici prin spectacolul-lectura "Micul Print", una dintre cele mai indragite povestiri scrise pentru copii.                       

               Astfel, in data de 18 mai, ora 20.00, sunteti invitati la Muzeul National Cotroceni, sa descoperiti cum eroul cartii si al spectacolului "Micul Print", locuitor al unei minuscule planete, porneste intr-o lunga calatorie. Veti face parte dintr-o adevarata aventura a cunoasterii, pusa in scena de actritele Teatrului Ion Creanga – Carmen Palcu Adam si Cornelia Pavlovici –, in urma careia veti pasi pe taramuri noi si veti afla unul dintre intelesurile existentei omului in univers.                                                                               

             Noaptea Muzeelor este un eveniment european initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta in anul 2005. Evenimentul este patronat de Consiliul Europei, de UNESCO si de Consiliul International al Muzeelor (ICOM). 

Written by