Simfonia de primavara a maestrului Tudor Gheorghe cantata de optzeci de muzicieni

 

In acest an, Sfintii Constantin si Elena vor patrona unul dintre cele mai fastuoase manifestari culturale. Pe 21 mai, maestrul Tudor Gheorghe readuce in prim planul admiratorilor sai de toate categoriile de varsta, cele mai frumoase poezii si cantece romanesti interpretate in urma cu mai bine de 10 ani in cadrul aceluiasi spectacol de exceptie – ”Primavara Simfonic”.

In acompaniamentul celor peste 80 de muzicieni desavarsiti, membri activi ai corului si ai Orchestrei Simfonice ”Rapsodia”, Tudor Gheorghe isi va continua misiunea de a transpune poezia romana in cantec sub indrumarea dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

”Primavara Simfonic” un spectacol de esenta, elaborat, in care sufletul spectatorului arde la cea mai mare intensitate, iar capacitatea intelectuala selecteaza si pastreaza tot ce e mai frumos.  Timp de doua ore, Sala Palatului va fi invaluita de o muzicalitate profunda, rar intalnita, iar sunetele divine ale melodiilor ”Salcamii”, ”Noapte de mai”, ”Valtul rozelor”, ”Note de primavara” sau ”Dorul calator” vor completa armonios atmosfera unei seri de neuitat.

Tudor Gheorghe ”Resortul care m-a impins mereu spre succes: marea poezie romana(citat: ”Tudor Georghe, in umbra menestrelului”/ Autor: Mircea Pospai) 

Biletele pentru spectacolul ”Primavara Simfonic” sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping  Center etj. 2, la sediul Vreau Bilet din str. Moise Nicoara nr.18, ap.1, in magazinele EuroGsm, Librariile Mihai Eminescu, in reteaua Eventim , la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: VIP -170 Ron, Cat.I- 150 Ron, Cat. II- 130 Ron, Cat. III – 100 Ron si Cat. IV – 80 Ron.

 

Written by