Superproductia Disney Live! prezinta Mickey’s Magic Show adauga o noua reprezentatie seriei de spectacole de la Sala Palatului

 

Seria de spectacole extraordinare Disney Live! – Mickey’s Magic Show, ce se va desfasura la Bucuresti in perioada 13 – 17 februarie, va cuprinde o reprezentatie in plus, duminica, 17 februarie, incepand cu ora 19:00. Aceasta vine in completarea celor opt spectacole ce au stabilit un record fara precedent in istoria Salii Palatului.  Disney Live! prezinta Mickey’s Magic Show va avea astfel noua reprezentatii la Bucuresti. Evenimentul este organizat de Amphitrion si sustinut de AQUA Carpatica.

Datorita solicitarilor extrem de numeroase de bilete pentru spectacolul Mickey’s Magic Show, Disney Live! a mai adaugat o noua reprezentatie in data de 17 februarie, incepand cu ora 19:00. Astfel, sambata, 16 februarie si duminica, 17 februarie, superproductia Disney Live! va avea cate trei reprezentatii de la orele 11:00, 15:00 si 19:00.

Biletele pentru cea de-a noua reprezentatie Disney Live! Mickey’s Magic Show din data de 17 februarie sunt disponibile incepand de astazi in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro.

Biletele pentru Disney Live! prezinta Mickey’s Magic Show sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria VIP  250 lei

Categoria 1     172 lei

Categoria 2     150 lei

Categoria 3     115 lei

Categoria 4      80  lei

BILETE REDUSE PENTRU COPII*

*Copiii pana la varsta de 12 ani, inclusiv, beneficiaza de bilete cu pret redus. Accesul copiilor in sala se face doar insotiti de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev, pasaport.

Categoria VIP   n/a

Categoria 1      137 lei

Categoria 2      120 lei

Categoria 3       92  lei

Categoria 4       64  lei

In situatia in care copilul are o varsta mai mica de 2 ani, acesta nu are nevoie de bilet.

 

PROGRAM DISNEY LIVE! – MICKEY’S MAGIC SHOW

Cele noua spectacole Disney Live!Mickey’s Magic Show vor avea loc la Sala Palatului, intre 13 si 17 februarie, dupa cum urmeaza: miercuri (13 februarie) ora 19:00; joi (14 februarie) ora 19:00; vineri (15 februarie) ora 19:00; sambata (16 februarie) ora 11:00; ora 15:00 si ora 19:00; duminica (17 februarie) ora 11:00; ora 15:00 si ora 19:00

Despre Feld Entertainment

Feld Entertainment este liderul mondial in producerea si prezentarea de spectacole de divertisment pentru familie in cadrul turneelor live care inalta spiritul uman si creeaza amintiri de neuitat. Cu o audienta de peste 30 de milioane de spectatori in fiecare an, productiile Feld Entertainment au avut reprezentatii in mai mult de 70 de tari de pe sase continente si includ Ringling Bros. si Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice si Disney Live!.

 

# # #

 

Despre Compania Walt Disney in Europa, Orientul Mijlociu si Africa

 

Compania Walt Disney aduce in fiecare an experienta divertismentului live in Europa in fata unui public de peste 6,5 milioane de persoane. In completarea productiilor muzicale de top, Disney ofera publicului posibilitatea de a trai experiente cu adevarat inedite, prin productii care au la baza personaje celebre din reprezentatiile Disney On Ice si Disney Live!

 

Written by