Investitorul inteligent- biblia pietei bursiere

Dupa ce a absolvit Universitatea din Columbia, Benjamin Graham a lucrat pentru 15 ani pe Wall-Street unde a reusit sa-si formeze un portofoliu destul de mare. A reusit sa fie apreciat in domeniul investitiilor prin plasamente precaute la bursa in interese proprii si pentru prieteni.

Ben Graham a editat „Investitorul inteligent” in 1949, reusind sa obtina o popularitate si un numar de vanzari impresionant. Vitala si indispensabila, „Investitorului inteligent” este cea mai importanta carte pe care o veti citi vreodata cu privire la modul in care va puteti atinge obiectivele financiare.

Cel mai mare consultant de investitii al secolului al XX-lea, Benjamin Graham a indrumat si a inspirat oameni de pretutindeni. Conceptia lui Graham cu privire la „investitiile bazate pe valoare” – care-i apara pe investitori de erorile grave si ii obisnuieste sa elaboreze strategii pe termen lung – a facut din „Investitorul inteligent” biblia pietei bursiere inca de la prima ei aparitie, in 1949.

Benjamin Graham si-a dedicat intreaga sa cariera de investitor, cercetarii si aprofundarii studiului asupra teoriei investitiilor. Printre cei care i-au urmat sfaturile se numara Warren Buffett, John Bogle, John Neff, Mario Gabelli si Michael Price.

Investitorul inteligent, de Benjamin Graham, a fost publicata la Editura C.H. Beck in septembrie 2010. Cartea poate fi gasita pe site-ul editurii, www.beck.ro

Written by