Concurs: castiga 10 invitatii duble la Stand Up Comedy- Cristian Dumitru- vineri 13 iulie

National Magazin te trimite la un show incendiar marca Cristian Dumitru, unde rasetele si voia buna sunt la ele acasa: in St. Patrick Irish Pub & Restaurant!

Daca vrei sa vezi un spectacol plin de umor 100% romanesc atunci nu trebuie sa pierzi acest show al lui Cristian. Ia-ti prietenii si haideti sa va distrati in Centrul Vechi, pe Str Smardan, Nr 23-25., la ora 20:30!

 

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti scrii numele intreg pe pagina noastra de Facebook, National Magazin, comentand la postul concursului! (ai grija sa dai inainte LIKE la pagina National Magazin).

"Cristian Dumitru, este unul dintre "veteranii" stand up comedy-ului romanesc. Practica acest gen de umor  inca din 2003, avand la activ peste 500 de spectacole live in Bucuresti si in tara. Spectacolele sale sunt pline de energie, umor de buna calitate si de neprevazut. Fiind un tip spontan o parte din glumele sale sunt "dezbatute" cu cei prezenti in sala, insa mare atentie:"TOT CE SPUI IN TIMPUL SPECTACOLULUI POATE FI FOLOSIT IMPOTRIVA TA!" 

In cei 9 ani de experienta a adunat cele mai tari poante (despre femei, masini, manelisti,reclame,relatiile de cuplu, etc) in acest spectacol. 

Daca vrei sa vezi un spectacol plin de umor 100% romanesc atunci nu trebuie sa pierzi acest show al lui Cristian."

 

– Perioada concursului: 10-13 iulie 2012

Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti, si vor fi anuntati pe Facebook vineri, ora 12!

Written by