Update castigatori – Castiga o invitatie in onoarea lui Brancusi

 

Romania Film si National Magazin va invita, marti, 19 februarie 2013, ora 18.30 la Cinema Scala  pentru prima mare aniversare nationala si internationala dedicata lui Constantin Brancusila – implinirea a 137 de ani de la nasterea lui.
 
Programul va include proiectii, selectiuni din filme documentare si evocari inedite in onoarea marelui roman, alaturi de un recital semnat de Claudia Motea. Printre personalitatiile invitate se numara reprezentanti ai Patriarhiei Romane, ai Academiei Romane, Membrii ai Guvernului si Parlamentului, scriitorul Laurian Stanchescu,  Roxana Croitoru si Radu Zatreanu, formatia K1 si soprana Felicia Filip. 
 
Punem la bataie 15 invitatii la acest eveniment. Pentru a intra in lupta pentru ele trebuie sa fiti abonati la newsletter-ul National Magazin si sa dati un comentariu cu numele vostru la acest post. 
 
Perioada de desfasurare a concursului: 13.02 – 17.02. 
 
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. 
 
Castigatorii isi vor putea ridica invitatiile in data de 19 februarie de la Cinema Scala.
 
Succes!
 
Castigatori: Delia Jerca, Mathe Karoly, Lina Monica Violeta, Alexandru Topliceanu, Roxana Vieru, Cristea Lavinia, Sorin Badea, Ignat Petra-Liliana, Nicoleta Pasescu si Lazar Andreea Mihaela Felicitari si va asteptam la Scala.

Written by