Stop cadru!

 

Inceputurile sunt grele. In primul rand pentru ca ne este greu sa ne desprindem de ceea ce o data era paradisul nostru si apoi pentru ca schimbarea este cea mai mare frica pe care o putem avea.

 Cand o zi incepe pare ca ai tot ce ti-ai dorit. O familie mare care te iubeste, un job mult dorit la care ai visat de ani, relatii pe care le-ai consolidat in timp si multe oportunitati care asteapta a fi explorate. Insa, pana la sfarsitul zilei paradisul se schimba, lumea se schimba. Si atunci incepi sa o iei pe o alta cale …poate pentru ca te consider un simplu privitor la viata ta. Si nu! Tu ar trebui sa fi personajul principal, nu un simplu spectator. Da, ai multe lucruri de care sa iti fie frica atunci cand o iei pe un alt drum, dar frica te impinge de la spate sa mergi mai departe. Cine spune ca trebuie sa fi tare si sa vezi partea buna din lucruri spune prostii. Nu a trait niciodata o astfel de schimbare. Nu a lasat niciodata tot ce ii era pe plac si a plecat pe un drum opus.

Da, sunt multe lucruri pe care o sa le regreti de la iesirile cu prietenii tai pana la colectivul de la munca, de la singuratatatea apartamentului tau si pana la acele nopti care pareau zile. Da sunt multe lucruri care nu vor mai reveni …niciodata nu o sa mai ai asa prieteni si niciodata nu o sa mai treci peste greutati alaturi de ei. Da, vei pierde o parte din contactele avute si slujba ta de vis si te vei simti ca naiba mult timp de acum incolo. Vei sta in coma timp de saptamani intregi, vei plange si totul ti se va parea negru, dar dupa doua saptamani ceva se va schimba. Inceputul fortat pe care l-ai ales isi va spune cuvantul. Atunci  iti vei sterge lacrimile si vei pleca din nou in incercarea de a schimba lumea. Si o vei face cum stii tu mai bine, caci ai un mare avantaj …esti tu, cel care si-a implinit visul acum un an si a evoluat atat de frumos timp de doi ani de zile. Locul, oamenii pe care ii vei intalni, oportunitatile nu vor conta atat de mult precum te-ai gandit la inceput, caci esti bun pe ceea ce faci, esti tu …one man show. Si asa incepe un nou capitol din viata ta. Enjoy! 

Written by