10 trasee de bicicleta pe care trebuie sa le incerci

Piatra Verde

Este un traseu de sosea care include si catararea pe Muntele Verde(nume ce isi are radacina in legenda miresei care si-a pierdut viata in apele sale reci si sarate). Calitatea drumului nu este un punct forte, in special pe urcarea propriu-zisa, asa ca va trebuie atentie suplimentara. Setul de chei, camerele de rezerva si un minim de echipament nu trebuie sa va lipseasca sub nicio forma.

Cross Country
 
 
Un traseu cu drum accidentat pe langa marginea padurii. Traseul incepe de la Mizil si se termina la Buzau. Traseul are 60 de km. Aporximativ 7-9 ore de mers pe bicicleta intr-un mod lejer, dar totodata alert.
 
 Poiana Brasov
 
 
“Plecarea se face din Livada Postei, dupa care urmeaza catararea pe cei aproape 12 km. Succesiunea atat de stransa de serpentine face ca traseul sa nu fie deloc unul plictisitor, rasplatind efortul cu destul de multe satisfactii. Locuri de popas sunt foarte multe, deoarece sunt multe locuri de unde avem parte de o priveliste minunata. Cel mai bine este sa abordam acest traseu dimineata devreme intr-o zi ce pare sa fie darnica in soare. Daca pornim dimineata vom avea mai mult timp sa ne bucuram de acest traseu si nu vom avea parte de prea multe masini”.
 
Paltinis
 
Un traseu montan fara grad de dificultate. 10 km si 60 de minute in care va puteti bucura de privelistea superba si de aerul curat.
 
Predeal-Busteni
 
 
Traseu: PREDEAL – Cab. Forban – Saua Dichiu – Cab. Diham – Cab. Poiana Izvoarelor – Cab. Gura Diham – BUSTENI; Intalnim astfalt, drum forestier, poteci cu pamant si podete cu parauri. Un drum lejer ca intensitate si minunat ca peisaje.
 
Slanic Moldova
 
Se pleaca de la 300 de metri altitudine si se ajunge la 1100 metri. Se urca si se coboara. In total 17 km de dificultate medie.
 
Drmul Babovici
 
Traseul incepe la marginea drumului DN2D spre Targu Secuiesc. Dureaza o ora, iar dificultatea sa este medie. Amatorii de adrenalina il vor adora, iar ceilalti il vor indragi pentru peisaje.
 
Padurea Comana
 
Este aproape de Bucuresti. Este plina de mistere. Ascunde multe legende ce vor fi descoperite cu fiecare pedala.
 
Moroeni
 
Un drum pe care altii invata sa conduca. Drumul coboara mult si are o dificultate medie. Calitatea drumului este relativ buna. Aerul este excelent. Drumul este incadrat de padurea, iar in zare se vede muntele.
 
Gura Diham
 
Un drum lejer. Ideal oricand. Pe drum veti intalni corturi si multi turisti care isi petrec acolo o buna parte din timp.

 

 
 

 

Written by