La pas prin Azuga

Continuam seria valorilor romanesti si ne bucuram de turismul pe care il avem. Romania este o tara frumoasa si tocmai de aceea se merita sa o fructificam cu toate resursele.

Acum 2 saptamani am fost in Azuga, un loc cunoscut atat romanilor cat si turistilor straini. Peisaje frumoase, tehnologie adaptata la standarde europene si multi oameni deschisi si profesionisti.

Din seria obiectivelor turistice pe care le puteti admira acolo, in top 3 se regasesc:

  1. Monumentul Ecaterinei Teodoroiu Azuga

Eroina de la Targul Jiu, cazuta la datorie in Primul Razboi Mondial, are un monument in parcul central din Azuga. Monumentul a fost sculptat in anul 1937 si nu trebuie ratat sub nicio forma daca va aflati in aceasta zona.

  1. Biserica Sfanta Treime Azuga

A fost construita cu fonduri obtinute de la Casa Regala si este o biserica discreta si foarte frumoasa, realizata cu mult bun-gust. Se pot admira vitraliile deosebite, cele 2 turle si tot ansamblul care indeamna la liniste.

  1. Pivnitele Rhein din Azuga

Pentru iubitorii de vinuri, Azuga este si o comoara bahica. Pivnitele Rhein in Azugadetinute de Hallewood,sunt deschise pe tot parcursul anului, numarul turistilor ridicandu-se la aproximativ 10.000 pe an. Aici puteti degusta vinuri pentru fiecare gust.

Written by