PREMIERA: James Bond – Skyfall

Prin prestatia pe care a aratat-o in cel mai recent film James Bond – Skyfall, lansat astazi in premiera in Romania, Daniel Craig a dovedit ca este unul dintre cei mai capabili agenti secreti britanici din seria 007.

Al 23-lea film din ceea ce a devenit cea mai longeviva franciza cinematografica din istorie, 007 Skyfall marcheaza 50 de ani de la primul James Bond: Dr. No (1962), cu Sean Connery in rolul principal.
Cele aproape doua ore si jumatate ale creatiei regizate de Sam Mendes (cunoscut pentru regia de la American Beauty si Revolutionary Road) dozeaza excelent fiecare trasatura caracteristica agentului secret britanic.
Veti avea parte de masini puternice, femei superbe, actiune inteligenta, efecte speciale pe masura, o coloana sonora asigurata de Adele si un personaj negativ interpretat extrem de “rau” si stilat de Javier Bardem.
Totul incadrat intr-o poveste usor debusolanta in anumite momente, insa cu ruperi de ritm surprinzatoare si cu un James Bond mai intens si personal ca niciodata.
Skyfall este un moment de cotitura in cursul francizei 007, dat fiind faptul ca deznodamantul filmului aduce cateva modificari importante pentru viitoarele pelicule bazate pe cartile lui Ian Fleming.
Aparent rigid si limitat inainte sa preia rolul spionului britanic, Daniel Craig a reusit sa duca personajul lui Bond la un fantastic nivel fizic, dar mai ales psihologic. Trecand prin Casino Royale, Quantum of Solace, iar acum Skyfall – Daniel Craig dovedeste unul dintre cei mai reusiti agenti 007 din istoria francizei.
Si unde mai pui ca actorul britanic este anuntat pentru inca doua filme James Bond.

Written by