Aparatul revolutionar de remodelare corporala FusioMED

Solutii Estetica vine in intampinarea celor care vor sa elimine celulita, sa scape din centimetrii in plus sau sa isi tonifice pilea si musculatura, cu ajutorul noului aparat FusioMED, care combina nu mai putin de sase tehnologii: radiofrecventa bipolara care se poate realiza la nivel facial, radiofrecventa monopolara, cavitatia (liposuctia virtuala), vacuum si radiofrecventa si nu in ultimul rand criolipoliza. Trebuie mentionat inca de la inceput ca aparatul FusioMED poate fi folosit cu succes si pentru tratamente faciale.

            Cum functioneaza FusioMED?

Principiul de functionare al aparatului se bazeaza pe actiunea combinata a doua tipuri de unde: undele de radiofrecventa si undele de ultrasunte cavitationale, care au o frecventa redusa. Aceste doua tipuri de unde  permit obtinerea unei surse de energie dubla, capabila sa penetreze in profunzime tesuturile, actionand in special asupra dermei profunde si a tesuturilor subcutanate, provocand o intarire substantiala si o imbunatatire a structurii tesuturilor.

Care sunt principalele probleme pe care le poate rezolva FusioMED?

La nivel corporal, FusioMED ajuta la eliminarea celulitei, la reducerea in centimetri prin spargerea celulelor grase (adipocite), imbunatateste calitatea pielii oferind acesteia fermitate si elasticitate, ajuta la ameliorarea vergeturilor,   si tonifica musculatura.

La nivel facial acesta incetineste procesul de imbatranire a tenului, ajuta la refacerea conturului fetei, reduce liniile fine, ajuta la eliminarea barbiei duble, la reducerea ridurile si ajuta la ameliorarea cicatricilor.

Efectele Radiofrecventei

            Termolipoliza selectiva ajuta la arderea graduala a grasimilor stocate prin alternarea a doua temperaturi.  Astfel, temperatura de la suprafata pielii este de 40-42 grade, iar cea din interiorul tesutului este de 60-65 de grade. Aceasta temperatura determina topirea grasimilor stocate in adipocit, transformarea lor in acizi grasi si trecerea lor rapida prin membrana adipocitara in spatiul interstitial. Dupa acesta procedura este recomandata o sedinta de drenaj limfatic pentru eliminarea toxinelor. Procedeul se numeste Termolipoliza selectiva deoarece temperatura de 60-65 de grade actioneaza in primul rand pe celulele adipocitare, cu un volum mai mare de grasimi, astfel incat celulele vor deveni egale, diminuand aspectul inestetic de coaja de portocala.

Un alt efect extrem de important este constructia unei noi structuri de colagen, cu ajutorul temperaturii mari din interiorul tesutului, care  determina o crestere imediata a sintezei de colagen endogen. Acest colagen, sub forma de fibra, migreaza catre suprafata corpului, spre epiderm, trecand de la o temperatura mare (65 grade) spre o temperatura mica (40 grade), aceasta se contracta (identic cu vasoconstrictia la rece), strangand ca un tesut adipos si muscular. Rezulatul este compactarea bazata pe efectul de “tightning” sau de tonifiere.

Efectul este vizibil imediat, iar senzatia pe care o lasa procedura este de o usoara presiune, ca si cand s-ar purta un corset elastic, pentru cateva ore.

Cavitatia

Numita si  liposcutie virtuala, cavitatia  este singura terapie care distruge definitiv celulele grase. Cavitatia sau undele cavitationale sunt unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care au rolul de slabire localizata instant, conducand la reducerea definitiva a numarului de celule grase. In momentul in care undele acustice ajung la celulele grase, celulele se freaca intre ele, iar in momentul in care undele cavitationale strabat tesutul de grasime, se creeaza tensiuni mari care au ca rezultat o implozie a moleculelor de trigliceride care se divid in acizi grasi si glicerol. Astfel iau nastere bulele cavitationale.

Din totalul de 28032  miliarde de celule din corp, la o sedinta de cavitatie se distrug 2-3 milioane de celule grase. Dupa procedura de cavitatie trebuie sa se realizeze doua sedinte de drenaj limfatic, una imediat si alta a doua zi, pentru a elimina toxinele acumulate. Drenajul limfatic este obligatoriu la cavitatie, pe cand la radiofrecventa este doar recomandat. Acesta procedura se va face doar o singura data pe saptamana.

Vacuum

Procedura de vacuum este un masaj de suctiune cu rol de aducere la suprafata a celulitei si distrugerea acesteia. Se foloseste cu eficienta dovedita in cazul celulitelor de grad 3-4. Nu este recomandat in cazul persoanelor cu varice sau fragilitate capilara. In cazul FusioMED este folosita ca terapie complementara a radiofrecventei avand un rol important in distrugerea tesutului adipos si in redarea tonicitatii si elasticitatii pielii.

Criolipoliza

Criolipoliza este o tehnologie noua, non-invaziva ce combina vacuum-ul cu tehnologia racirii controlate pentru a localiza si a reduce grasimea din organism. Aceasta metoda de inalta performanta  are de fapt rolul de a ingheta si apoi de a elimina natural celulele grase. Aceasta procedura raceste in mod gradual temperatura la nivelul subcutanat al grasimii (stratul care se afla imediat sub piele). Temperatura scade pana la 0 grade Celsius si omoara celulele adipoase fara sa afecteze pielea sau muschii. Iar pasul final, eliminarea acestor celule se face prin ficat, in mod natural, in 90 de zile de la data realizarii terapiei.

In timpul tratamentului se distrug 25-40% din celule adipoase din zona in care se lucreaza. Procedura lucreaza doar pe zonele cu probleme si  nu afecteaza organele sau alte tesuturi, iar la o singura sedinta se poate pierde 25-30% din tesutul adipos. O procedura dureaza  aproximativ 30 de minute si se pot face doar 3 astfel de proceduri in interval de un an. Nu se recomanda un numar mai mare de proceduri pe an, pentru ca poate avea efecte negative. Procedura  poate  fi efectuata pe aproape orice parte a corpului, acolo unde stratul de grasime permite acest tratament (brate, solduri, coapse, abdomen, spate, fund ).

Contraindicatiile folosirii aparatului FusioMED

Acesta nu se recomanda in cazul in care persoana care il utilizeaza sufera de cuperoza (vinisoare de sange), cancere, probleme hepatice grave, boli autoimune, arteropatii obstructive, hipersensibilitate la frig, probleme dermatologice pe zona de tratament, face terapie cu coagulante, este purtator de  pacemaker, existenta unor placi metalice in zona de tratament, este in timpul sarcinii sau alaptarii sau daca persoana este foarte slaba, atunci utilizarea procedurilor poate da dureri osoase, un nivel ridicat al colesterolului, tromboflebita. De asemenea aparatul poate fi utilizat doar de persoanele cu varsta peste 18 ani.

 

Written by