Rolul ochelarilor de soare

Unii ii poara pentru a fi in pas cu moda, altii ii poarta pentru a se proteja iar altii pentru a le imbina pe amandoua.

Ochelarii de soare, care se gasesc in magazine in sute de modele si culori, sunt de buna calitate sau doar pentru parada modei. Intr-adevar, ochelarii de soare calitativi sunt mai scumpi insa isi merita fiecare banut pentru ca protejeaza retina si cristalinul de razele neiertatoare ale soarelui. De la 1 la 5 reprezinta scara si capacitatea lor de protectie, 1 fiind cel basic si 5 cel mai ridicat.

Marile brand-uri se bat pentru a castiga lupta intre moda si sanatate si a le imbina armonios pe amandoua.

Pe langa protectia de care am mentionat anterior ochelarii de soare previn si aparitia ridurilor, deoarece expresia purtatorului este relaxata, nu este incruntat si nu se “fereste” de raze. Fruntea amana aparitia ridurilor iar pielea din jurul ochilor multumeste pentru protectia oferita.

In ceea ce priveste moda de anul acesta, designerii ne recomanda sa purtam pe cei cu rama de o culoare neutra sau cei foarte colorati, dupa preferinte.

Ofertele rafurilor magazinelor este variata cat si piata online. Ne este imposibil sa nu gasim o pereche potriviti pentru noi, cel mai important este sa nu uitam de calitate.

Sanatate multa!

Written by