Tratamentul Breast Contour numai in cadrul centrului Solutii Estetica

 

Tratamentul Breast Contour este un tratament dedicat ingrijirii sanilor, care se realizeaza numai in cadrul centrului Solutii Estetica. De cele mai multe ori acesata parte a corpului este neglijata in timpul tratamentelor de intretinere si de aceea centrul Solutii Estetica vine in intampinarea celor care isi doresc un efect de fermitate si de ridicare al sanilor, acesta fiind un tratament indicat pentru persoanele ai caror sani si-au pierdut din fermitate.

Tratamentul Breast Contour se intinde pe o durata de sase saptamani, cu o frecventa de o sedinta pe saptamana. Fiecare sedinta dureaza aproximativ 30 de minute, fiind alcatuita din cinci etape.

In prima etapa, cea exfolianta, se foloseste produsul Epi Peel, ce are ca si ingrediente active: glicerina, uleiurile naturale, vitamina E si acidul citric. Acesta este un exfoliant care contine microgranule, cu rol in eliminarea excesului de sebum si al impuritatilor acumulate in pori. Utilizarea acestuia accelereaza, in primul rand, formarea de celule noi, ce da efectul de stralucire a pielii. Epi Peel se poate folosi o data sau de doua ori pe saptamana.

In cea de-a doua etapa a tratamentului se foloseste produsul Bio C, o fiola cu rol in regenerarea pielii si in accelerarea sintezei de colagen. Un alt efect al acestui produs este si cel de restructurare si energizare a pielii afectate. Produsul se bazeaza pe o formula exclusiva care recunoaste proprietatile vitaminei C pure, imbinand efectul de crestere a circulatiei favorizat de un masaj special impotriva pielii slabite, activand regenerarea acesteia, sinteza de colagen si protejand structura pielii. Folosirea produsului in timpul tratamentului imbunatateste fluxul circulator si creste tonicitatea tesuturilor.

Cea de-a treia etapa utilizeaza Derma Feed Adhesive Touch, un ser hidratant, linistitor, cu un efect de luminozitate, ce are ca ingredinte active: acidul hialuronic, amidonul de orez, soia si fructoza. In acesta etapa se realizeaza un masaj de expansiune, ce ajuta ingredintele sa patrunda mai bine in piele.

In cea de-a patra etapa se foloseste masca de intarire pentru corp Tone and Moist, care contine uleiuri naturale, colagen marin, provitamina B5, extras de masline si mentol. Toate aceste substante active fac parte din noua generatie, cu un puternic efect in elasticizarea tesuturilor si prevenirea relaxarii pielii. Folosirea acestei masti reactiveaza metabolismul pielii, tesuturile si reface conditiile unei pieli tonifiate si elastice.

In ultima etapa a sedintei se foloseste serul corporal Body Toning, ce are rol de hidratare si tonifiere, fiind ideal pentru persoanele cu piele uscata, deshidratata, oferind in acelasi timp si un efect de luminozitate pielii corpului. Body Toning are ca substante active: acidul hialuronic, colagenul marin si provitamina B5.

Centrul Solutii Estetica recomanda ca tratamentul sa fie continuat si acasa prin folosirea a doua produse, care se pot cumpara in cadrul centrului.

            Breast Contour Renlive este o crema revitalizanta pentru sani, bazata pe o formula exclusiva care favorizeaza intarirea si tonifierea tesuturilor care inconjoara si sprijina sanii prin reducerea relaxarii. Substantele active: colagenul marin, acidul hialuronic si Vitamina E, stimuleaza metabolismul pielii ajutand la definirea conturului sanilor. Produsul permite o absorbtie totala fara a lasa urme uleioase si de aceea aplicarea sa se poate efectua dimineata sau seara, inainte de culcare, dupa baie sau dus.

Stretch Marks este un produs cu o formula specifica pentru tratament coadjuvant impotriva vergeturilor pielii, cu actiune de prevenire a imperfectiunilor. Substantele active: alantoina, cu rol cicatrizare si hidratare, colagenul marin, Vitamina A si uleiurile naturale ajuta la mentinerea si refacerea elasticitatii pielii. Produsul se utilizeaza pe pielea direct curata, dimineata si seara pentru combaterea vergeturilor deja existente sau ca tratament coadjuvant de peeling impotriva inesteticelor vergeturi.

 

Written by