O Casa Sanatoasa …

… este visul oricarui roman. Toti isi doresc insa putini stiu cum se face o asemenea casa. Solutia o gasesti doar la a treia editia din acest an a Targului Imobiliar " Project Expo". Evenimentul isi deschide larg portile incepand cu ziua 12 iulie. De vineri si pana duminica, pe 14 iulie, cei care nu au reusit inca sa isi gaseasca linistea in propriul camin, au ocazia de a-si implini visul.

 

O CASA SANATOASA

Campania "Ofera-i familiei tale : Caldura Atentie Spatiu Atmosfera" , initiata la editia din luna Mai a.c. a Project Expo (vezi articol – click aici), continua si la aceasta editie. In plus Campania vine cu un nou beneficiu pentru clientii Divers Credit : Conceptul EVO Residence.

 

In cadrul acestui eveniment va fi prezentat noul mod de realizare a caselor dezvoltate de catre Divers Credit in parteneriat cu un grup de investitori privati.

Solutia constructiva este una clasica insa unul dintre elementele de baza ale noilor constructii va asigura caselor un randament termic mult imbunatatit, fara a mai fi necesara utilizarea polistirenului.

Mai mult, noul Concept va rasturna toate opiniile si convingerile care s-au format in jurul ideii de "Casa Bine Construita" in ultimii 10 ani in Romania.

 

Sintetiza beneficiilor oferite in cadrul Campaniei de catre Divers Credit in parteneriat cu National Magazin, pana la acest moment, se prezinta astfel :

 

a. Pictura murala pe o suprafata de 6 mp, cu personaje celebre din lumea desenelor animate, in camera copiilor;

b. Conceptul de Casa Sanatoasa – acesta ofera familiilor beneficiare posibilitatea de a bucura de o viata fericita intr-o casa care:

– Respira – peretii favorizeaza circulatia fluxului de aer din interiorul cladirii si se realizaeza o ventilare naturala;

– Are un randament termic sporit (cu o treime mai mare decat al caselor izolate cu polistiren) si, implicit, va necesita resusrse financiare pentru intretinerea unei temperaturi optime pe tot parcursul anului. 

 

Nu uita ! Locuinta Ta, incepand din aceasta vara, o poti gasi doar la Project Expo .

Evenimentul se desfasoara la Sala Palatului din Bucuresti in perioada 12-14 iulie.

 

Te asteptam cu drag sa iti alegi o Casa Sanatoasa !


 

Written by