Cele mai bune materiale de confectie din lume

 

Cand achiztionam ceva scump si stim ca are si o eticheta, avem pretentia unui material bun. Nu vream accidente vestimentare, momente penibile sau alte probleme. Vrem calitate si siguranta.

Sa vedem un top al celor mai bune materiale din lume, in domeniul confectiilor:

 

  1. Bumbacul

Cel mai bun aliat in zilele de vara, adorat in orice anotimp, bumbacul are proprietati de care nu ne putem lipsi. Se numara in topul celor mai scumpe materiale si are de ce.

Cel mai cunoscut este bumbacul egiptean, care este intr-adevar mai greu de achizitionat, dar reprezinta elita materialelor, fiind mult mai fin si rezistent. Ales de designer de top,bumbacul egiptean este in istorie pentru calitatea sa.

Cunoscut mai este si bumbacul Pima, cultivat in Peru, care este calitativ si matasos, insa si cu un pret pe masaura.

 

  1. Lana

Calduroasa, utila si mai ales calitativa. 3 calitati imbatabile ale unui produs din domeniul confectiilor. Cea mai cunoscuta lana este cea de Casmir. Cu totii o stim pentru finetea acesteia, calitatea insa si pretul ridicat, explicatia fiind numarul foarte mic de produse din aceasta lana, disponibile anual.

 

  1. Matasea

 

Ultima dar nu cea din urma, iubita de femei, adorata chiar, este matasea. Simpla ei purtare ne ofera o stare speciala, este delicata, fiina si poate fi purtata la cele mai elegante ocazii. Este obtinuta din oconii larvelor viermilor de matase, din acest motiv si pretul foarte scump.

Nu este pentru orice buzunar insa este o investitie care merita orice banut. Iar orice doamna sau domnisoara care tine la sifonierul ei, are o bluza de matase.

Written by