Tigarile electronice – Sau cum sa renunti la fumat

Fumatul este un viciu acceptat de societate, dar totusi blamat de toata lumea, atat de cei care nu fumeaza, cat si de cei care fumeaza. Motivele sunt cat se poate de simple: fumatul este neplacut si extrem de nesanatos. Din acest motiv, sfaturile pentru renuntarea la acestui viciu si clinicile care te ajuta sa faci asta au devenit adevarate afaceri care produc extrem de multi bani.

Daca fumezi, vrei sa te lasi, nu poti de unul singur si nu vrei sa dai foarte multi bani pentru a face tratament la o clinica de specialitate, exista si solutii alternative, precum tigara electronica?

Ce este tigara electronica?

Este un dispozitiv electronic, care iti ofera toate placerile fumatului, insa elimina majoritatea elementelor nesanatoase ale acestuia. Practic, tigarea electronica iti ofera nicotina de care ai nevoie, insa elimina toate elementele cancerigene. In plus, ofera si numeroase alte beneficii, care trebuie sa fie luate in seama:

–        Tigara electronica nu ii deranjeaza pe cei din jur. Aceasta se foloseste de abur, motiv pentru care nu scoate fum deranjant. Din acest motiv poate sa fie fumata in orice locatie, inclusiv in locurile publice in care fumatul este in mod normal interzis. Daca renunti la tigari si optezi pentru tigara electronica, poti fuma in tren, in restaurante sau acasa la prietenii care in mod normal interzic acest obicei;

–        Nu miroase. Folosind o astfel de tigara scapi de mirosul neplacut de fum care in mod normal iti intra in haine si in maini. Mirosul aburului de la tigara electronica este chiar placut, datorita numeroaselor arome pe care le ofera;

–        Te poti lasa de fumat. Cea care creaza dependenta in tigari este nicotina. Desi o poti folosi in tigarile electronice, poti sa faci in asa fel incat sa scazi doza, pe zi ce trece. In felul acesta, poti renunta la fumat fara probleme si fara sa iti dai seama ca o faci;

–        Ofera foarte multe optiuni. Optand pentru o tigara electronica ieftina poti sa alegi foarte multe arome, incepand cu aroma tutunului clasic si terminand cu arome foarte tentante de fructe.

Daca mai iei in calcul si ca pretul nu este mai mare decat al tigarii clasice iar rezistenta unei tigari electronice este deosebit de mare, achizitia unei astfel de tigari devine de-a dreptul de neratat. Poti gasi tigari electronice de cea mai buna calitate in online-ul romanesc si te poti bucura de zeci de arome care mai de care mai interesante.

Written by