Apartamentele cu masini bonus au atras cei mai multi vizitatori

Cei mai multi vizitatori au fost interesati de apartamentele cu doua camere pentru care este oferit cadou un Chevrolet Aveo. Apartamentele se gasesc la pretul de 52.000 euro in ansamblul Sun Residence 3 din comuna Bragadiru. Potentialii cumparatori sunt atrasi de aceasta oferta datorita pretului accesibil si masinii oferite bonus cu care pot ajunge repede in Capitala.

Project Expo a adus si alte oferte atragatoare la targul imobiliar de la Sala Palatului. Preturile au scazut comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, asa ca garsonierele pornesc de la 23.000 de euro, pe o suprafata de 30 mp, in Bragadiru, iar apartamentele cu doua camere pot fi cumparate chiar si la pretul de 33.000 euro, in Militari Residence.

Cu mai putin de 40.000 de euro, poate fi obtinuta o locuinta cu doua camere complet mobiliate in ansamblul Cartier Verde, aflat pe Soseaua Alexandriei sau un apartament cu doua camere nemobilate, dar cu loc de parcare inclus in pret de la Studio Plus din Popesti-Leordeni.

Pentru cei care detin teren, compania Rollux Construct ridica case canadiene din lemn la pretul de 31.300 euro cu TVA inclus. De exemplu, o casa construita pe o suprafata de 125 mp cuprinde trei dormitoare, living, dinning, o bucatarie deschisa, doua bai, hol la parter si etaj si terasa la etaj. Chiar daca vilele pot fi construite pe terenul clientului, in pretul acestora nu intra obiecte sanitare, gresie, faianta, parchet si centrala termica.

Persoanele care vor sa se bucure de mai mult spatiu pot cumpara apartamente de 70 mp la peste 80.000 euro, care fac parte din proiectul Ilioara Heights, apartamente cu trei camere si bucatarie complet mobilata, pe o suprafata utila de 90 mp, la pretul promotional de 77.000 euro in Popesti-Leordeni sau vile cu toate utilitatile si curte amenajata de la 110.000 euro.

Project Expo a adus 47 de expozanti de la targul imobiliar vizitat de potentiali cumparatori intre 9 si 11 martie la Sala Palatului.

 

Written by