Biomed lanseaza campania: O viata mai sanatoasa

Prezenta pe piata romaneasca de suplimente alimentare de peste 22 de ani, Biomed International recomanda gama sa de produse

Cu o experienta de peste 22 de ani pe piata romaneasca, Biomed este unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul suplimentelor alimentare. Cunoscuta pentru sistemul de mentinere a sanatatii “Biomed”, compania are ca obiectiv principal satisfactia clientilor sai. Pentru aceasta, produsele companiei sustin mentinerea unui raport armonios intre inaltime si greutate si intre greutate si masa musculara activa.

     “Ne mandrim cu multe produse bune aici la Biomed si dupa 22 de ani in slujba clientilor nostri, nu putem decat sa asteptam cu nerabdare urmatorii 22”, declara domnul Dragisa Nikolic, directorul general al Biomed International.

     Printre cele mai importante produse din portofoliu se numara Biomed 4, un excelent adjuvant al procesului de slabire. Mierea este unul dintre cele mai mari secrete ale naturii, iar substanta naturala, plina de minerale si vitamine este recomandata de catre toti medicii din lumea intreaga. Biomed 4 contine miere, aceasta fiind componentul de baza al acestui produs, precum si alte plante medicinale alese cu precizie, si anume, tinctura din plante medicinale. Farmacologii combina aceste produse naturale prin tehnologii special, astfel incat pierderea in greutate (slabirea) este naturala: 4-6 kg in timp de 9 zile.

     Un alt produs interesant este Biomed 6, exact opusul lui Biomed 4 in ceea ce priveste efectul, pentru persoanele care doresc sa castige in greutate. BIOMED 6 creste pofta de mancare si asigura o mai buna asimilare a componentelor nutritionale din alimente, realizand totodata o distribuire eficienta a lor in masa musculara. Efectul este cresterea in greutate.

     Biomed impotriva alcoolismului este produs din tincturi  de plante medicale. Compozitia acestui preparat actioneaza ameliorand simptomele crizei abstinentiale si prin aceasta face posibila o stabilizare psiho-fizica a organismului. De asemenea, actioneaza ca un protector al ficatului si are efecte benefice asupra alcoolismului cronic, substantele din compozitia acestui preparat provocand senzatia de respingere a consumului de alcool.

     Cleopatra masca de fata egipteana este un produs bazat pe argila. Nimeni nu a cunoscut mai bine decat egiptenii proprietatile curative ale argilei. Cleopatra este un produs in totalitate natural ce nu contine nici un fel de conservanti  ce ar putea influenta negativ pielea dvs. Pe baza de miere si de cea mai buna argila, adusa dintr-un mediu complet ecologic, produsul da pielii dumneavoastra un sentiment de prospetime. Cleopatra curata fata de acnee, de cosuri si de asemeni inlatura rezidurile de pe porii proeminenti.

     BIOMED SLIP este un produs fabricat dintr-o folie speciala de foarte buna calitate. Elegant, practic si confortabil , BIOMED SLIP este anume conceput pentru a elimina surplusul de grasimi din zonele cele ma critice ale corpului talie, abdomen, coapse, solduri. Celulita va disparea complet, iar pielea isi va recapata aspectul neted si elasticitatea adecvata.

     Utilizandu-l regulat si in acelasi timp facand miscari fizice normale, se vor obtine rezultate vizibile dupa doua saptamani. Straturile de grasimi de pe partile de corp mentionate vor fi eliminate foarte repede, fara infometare sau fara a se impune o alta dieta. In acest mod se poate reduce greutatea corporala pana la 200g/zi.

Pentru detalii privind achizitionarea produselor Biomed vizitati www.biomedinternational.ro

 

Written by