Caravana Cartii poposeste in Galleria Arad

 

BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Mall, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.

Ai cu ce te lauda?

Vino sa te captusim cu motive de lauda. In Caravana BookLand gasesti cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mai frumoasa si conversatiile mai interesante.  

Galleria Arad deruleaza inca de la lansarea sa pe piata diferite proiecte educationale, incercand sa asigure aradenilor accesul facil spre cunoastere. Prezenta Bookland in incinta mall-ului este unul dintre demersurile in care ne implicam cu placere intrucat ne confera prilejul de a oferi  comunitatii suport informatic intr-o forma variata. Avem increderea ca cea de-a treia editie a  Targului de carte-muzica-film si jocuri organizata in Arad se va bucura de prezenta aradenilor care au dovedit deschidere fata de toate evenimentele cultural-educationale organizate de Galleria Arad,”declara Tina Virlan, Mall Manager.

“Anul acesta, BookLand va incerca sa vina si mai aproape de prietenii sai! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de intalnire mai accesibile si mai populare si am pregatit momente artistice si culturale care sa satisfaca pretentiile tuturor vizitatorilor nostri: de la cel mai mic pana la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

Confirma-ne prezenta ta aici.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand.   Alatura-te si tu cu un LIKE.

Written by