Imagini in Premiera la 5 ANI …

… de la momentul creatiei unei companii care a reusit, pana la acest moment, sa aduca, pe fetele a peste 500 de familii, acel zambet inconfundabil ce apare doar in momentul in care pasesti pragul de Casa Noua.

Evenimentul aniversar a avut loc joi, 11 iulie 2013, intr-o locatie care a reusit sa puna foarte bine in valoare caracterul jovial, cald si plin de umor al celor care la acest moment formeaza Divers Credit. Coincidenta face ca la aniversarea celor 5 ANI de activitate echipa de consultanta sa numere exact 5 persoane. Cel mai tanar are doar 19 ani si promite sa fie prezent si la cea de a 15-cea aniversare, moment la care isi va serba si majoratul intelectual, cunoscut fiind faptul ca minim trei decenii de viata ii sunt necesare unui barbat pentru a ajunge la apogeu. 

DIVERS CREDIT are puterea de a zambi chiar si la minus 50 de grade celsius. Meteorologii au observat ca temperatura Iernii Financiare scade in fiecare an cu 10 grade celsius. O adevarata Era Glaciara si acest lucru nu este deloc imbucurator, cu atat mai putin incurajator, insa DIVERS CREDIT rezista si, mai mult decat atat, isi dezvolta portofoliul de activitati in fiecare an.

Anul 2013 este unul foarte important. Pornind de la activitatea de consultanta financiara in 2008, compania a dezvoltat, incepand cu anul 2010, activitatea de consultanta imobiliara pentru ca in acest an sa faca pasul in piata Dezvoltarii Imobiliare.

Petrecerea a oferit cadrul perfect pentru lansarea EVO Residence. Proiectul imobiliar este un pas cu adevarat spectaculos si a reusit sa impresioneze, mai ales, prin atentia acordata Spatiului, Calitatii si Durabilitatii locuintelor care vor oferi protectie familiilor pentru urmatorii 500 de ani sau chiar mai mult. Pentru a asigura cele trei atuu-uri enuntate mai sus, compania a ales sa realizeze zidaria exterioara a caselor utilizand o caramida speciala cu latimea de 44 de centimetri (vezi Detalii Tehnice). 

Dolphin Management, companie specializata in organizarea evenimentelor de acest gen, si Color Box, partener de incredere in personalizarea materialelor promotionale, si-au dat toata silinta pentru ca seara sa fie cu adevar Incantatoare. Peste 100 de invitati au urmarit cu deoasebita atentie caracteristicile ineditului EVO Residence. Au aplaudat defilarea MARSAY,s-au amuzat la prestatia celor 5 perechi care s-au inscris in concursul de dans si au fot incantati de premiile oferite in cadrul tombolei.

Norocosii au primit de la DreamLine, Solutii Estetica, Rolf Interior Design, Business Class Interiors, BO Concept, Red Angus, Sabion, Complex 4 Stele ULTIMA FRONTIERA -Delta Dunarii, Marsay, Editura CH Beck si, nu in ultimul rand, Apulum94 prin Editura Business Adviser premii consistente, atat din punct de vedere material cat si intelectual, constand in servicii de intretinere corporala, cina romantica, sejur in Delta Dunarii, imbracaminte, o Floare de Jad si multe carti interesante.

Au fost prezenti si reprezentati ai unor companii de renume : NEI Guard, OTTO Curier, RADACINI Motors, TOP BETON, LA FANTANA, PORCHE Romania, USB Promo, RCS RDS, DOMINOS Pizza, PERLA Residence, BANEASA 1 Residence, ADAMA Evo Casa, BCR, BRD si PIRAEUS Bank.

Multumim in mod deoasebit pentru sprijinul acordat, pe toata perioada celor 5 ANI de existenta, organizatorilor Targului Imobiliar PROJECT EXPO.

Alaturi ne-au fost in toti acesti ani si TAP PROD 94 (productie publicitara), TRADE Media (sisteme de afisare), Arh. Cristian Luca, Arh. Marian Constantina, Birou Expert Contabil – Carmen Priseceanu, Birou Notar Public Alexandru Cioplea, Cemacon Zalau (materiale de constructii), Caretta (sisteme de acoperis), SAMI PLASTIC (sisteme de evacuare ape uzate), TNI – Targul National Imobiliar si BAYER Credit (consultanta financiara).

Toate eforturile noastre nu ar fi fost posibile fara sprijinul echipei tehnice (IT & C) condusa de catre Andrei Ciornei.

Ne vedem la urmatoarea Aniversare !

 

Written by