National Magazin cauta redactori cu initiativa. Esti unul dintre ei?

Daca crezi ca poti muta muntii din loc la orice ora si ai un vis in care crezi inseamna ca esti omul pe care il cautam. De ce? Pentru ca a face parte din echipa noastra plina de initiativa si de libertate inseamna mai mult decat un job de 8 ore intr-un birou.

Ideea e simpla. Nu cautam prototipuri de oameni. Nu! Nu ne intereseaza daca esti un rocker pletos si neconformist sau o persoana conservatoare cu un job stabil in alta parte. Iti garantam ca avem ochi pentru orice material trimis de tine si urechi pentru orice voce venita din afara Bucurestiului. 

Cautam pe aceia care au acel ceva si care fac lucurile sa mearga, sau, altfel spus, care au sare si piper (sau chilli, sau busuioc… sau ce vrei tu). Cautam initiativa si implicarea la cote maxime indiferent de situatia ta actuala. Acesta este un job part-time in care tu te exprimi liber si impartasesti lumii intregi o parte din tine, din experienta ta.

Cautam pe cei care isi pot adapta continutul in functie de nevoi. Cautam placere de a scrie, hobby-uri pe baza carora nu ti se da oportunitatea de a le face cunoscute. Poti sa ai hobby-uri ca sporturile extreme, motoare, astrologie, plastilina, ne poti povestii de cum te-ai indragostit de un obiect (includem si persoanele aici?) sau ne poti face cunostinta cu un om pe care tu il stimezi.

In putine cuvinte: cautam pasiune si entuziasm! Si oferim in schimb experienta ca jurnalist in colectivul nostru,  carti si/sau bilete la film/teatru/concerte si o experienta de viata unica (tinem cont si de gusturi). 

Ce spui? Te tenteaza? Atunci trimite un mail pe nationalmagazin@gmail.com alaturi de profilul tau si un material (sau mai multe) de pe o rubrica la care ti-ar palcea sa scrii. De restul ne ocupam noi…

Written by