Nemira isi asteapta cititorii la MARE distanta de casa

Toti cititorii aflati in vacanta la mare sunt asteptati in librariile NEMIRA din 2 MAI si VAMA VECHE cu toata oferta de carte a editurii. Cele mai noi aparitii editoriale, unii dintre cei mai valorosi autori publicati in binecunoscutele colectiile Babel, Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Ghidul Xenofobului, Biblioteca de Politica, Biblioteca de Istorie, Biblioteca de Psihologie, Byzantivm etc. si cele mai atractive promotii, toate isi asteapta cititorii in vacanta.

Nemira incurajeaza  redescoperirea placerii lecturii in timpul liber, aducand la standurile de vanzare de pe malul marii o gama larga de carti la 5 si 10 lei si oferind o reducere de 25% pentru tot restul ofertei de carte. Nici cei mici nu au fost uitati, ei putand sa-si faca noi prieteni adevarati: cartile colectiei Nemi.

Librariile NEMIRA de la MARE distanta de casa sunt deschise in perioada 15 IUNIE- 31 AUGUST.

 

Libraria NEMIRA  din 2 MAI

Libraria NEMIRA din  localitatea 2 MAI este deschisa zilnic intre orele 8:00-13:00 si 16:00-20:00. Situata pe Aleea Taberei, principalul drum pe care turistii il traverseaza pentru a ajunge pe plaja 2 MAI, Libraria Nemira functioneaza intr-un cadru rustic, specific statiunilor din sudul litoralului romanesc.

 

Libraria NEMIRA din VAMA VECHE

Libraria NEMIRA din localitatea VAMA VECHE  se afla la doar cativa metri de plaja, in capatul principalului drum comercial, si este deschisa zilnic intre orele 10:00-20:30.

 

 

Written by