O categorie de bilete epuizata pentru concertul lui ENRICO MACIAS

       Pentru concertul de pe 9 martie al lui Enrico Macias, o categorie de bilete este epuizata! Au mai ramas bilete cu preturi cuprinse intre 100 lei si 300 lei.

Nu mai e mult pana celebrul Enrico Macias va ateriza pe pamant romanesc! Artistul va concerta la Sala Palatului pe 9 martie de la ora 20.00, in cinstea celor 50 de ani de cariera. „Frumos martisor!” ar spune doamnele. „Imi place si mie” ar spune domnii. Pentru ca fie doamne… fie domni, toti il admira pe cel ce a dat viata unor piese celebre precum: „Zingarella” sau „Le Femme De Mon Ami”.

       Admiratorii cantaretului de nationalitate algeriana s-au grabit sa isi achizitioneze un loc in sala, astfel incat biletele cele mai ieftine (50 lei) au devenit indisponibile. De asemenea, si biletele cele mai scumpe se apropie de epuizare. Cei care inca nu si-au cumparat un bilet mai au timp sa o faca, biletele gasindu-se la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa Mc Donald’s), magazinele Flanco, Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Muzica si Victoria. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro si MYTICKET.ro.


De ce este faimos Enrico Macias?

Enrico Macias este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de etnie evreiasca care a reusit sa cucereasca publicul din intreaga lume, avand numeroase concerte si turnee in foarte multe tari. A devenit cunoscut datorita talentului sau, castigand numeroase premii si distinctii. Cantaret al pacii si al prieteniei intre popoare, Enrico Macias a fost numit in 1997 „Ambasador al Pacii" de catre Kofi Annan, fostul Secretar General ONU!


De ce ne place Enrico Macias?

Enrico Macis a cucerit prin muzica sa, fiind foarte apreciat si iubit atat in tara natala cat si peste hotare. Prin talentul sau a reusit sa castige publicul de pe mai multe continente. Enrico este unul dintre artistii care au stiut cum sa se faca apreciati prin munca lor si a rezistat pe piata muzicala foarte multi ani si rezista in continuare. Canta in numeroase limbi inclusiv franceza, italiana, spaniola, ebraica, turca, greaca, armeana, araba.

Written by