Pariu ca vad Campionatul Mondial

Zilele trecute, cumparand o sticla de Pepsi am constatat ca s-a schimbat eticheta si a inceput deja nebunia Campionatului Mondial de Fotbal de la Rio. Ceea ce mi-a amintit ca vor urma o serie de nopti nedormite, caci diferenta de fus orar va cauza probabil niste ore de difuzare foarte dificile.

Din fericire, fiind vorba despre fotbal se va gasi vreun post care sa preia drepturile de televizare. Sper. Si de preferat integral, nu doar ceea ce considera ei ca ar fi de interes. Nu de alta, dar fiind din nou un campionat relaxat – a se citi fara prezenta Romaniei, ca sa avem motive sa ne agitam patriotic – unii dintre noi am putea dezvolta pasiuni exotice si sa tinem cu Iran, de exemplu.

Pentru orice eventualitate insa, am un plan de rezerva. O metoda pe care am dezvoltat-o atunci cand pasiunea mea pentru hochei nu a putut fi satisfacuta de nici un post din grilele de cablu romanesti. Despre ce este vorba? Nimic mai simplu: site-urile de pariuri.

Stim cu totii ca cele mai multe pariuri se desfasoara on-line. Pentru a atrage cat mai multi doritori, site-urile de profil pun la dispozitia vizitatorilor posibilitatea de a vedea meciuri live, fie ca este vorba de fotbal, baschet, tenis sau alte sporturi. In unele cazuri trebuie sa iti creezi un cont, alteori poti vedea direct meciul de care esti interesat, totul este sa ai suficienta rabdare pentru a scapa de inevitabilele reclame. Si sa iti descarci eventual codec-urile necesare, daca nu le ai deja.

Si cum nici un site de pariuri care se respecta nu poate rata ditamai Campionatul Mondial, sunt sigura ca am sa pot urmari linistita toate meciurile Iranului, fara sa imi mai pese de preferintele celor de la postul public de televiziune. Carora inca nu le-am iertat faptul ca au amanetat drepturile exclusive pentru Olimpiada de iarna si nu au dat din curling decat finalele. Nu de alta, dar se pare ca nu a fost nimeni interesat sa parieze pe curling.

Written by