Vin romanesc si apa minerala Fiji pentru Motley Crue si Dimmu Borgir

Patron Silver Tequila, hazelnut coffee creamer lichid, Groose Grey vodka, quesadillas, tail roll, tuna sashimi, miso soup, ponzu sauce, sashimi, ranch dip souce, Crown Royal Whiskey, Canada dry gin … Sa fie meniul unui restaurant exotic? Nu! Sunt doar cateva dintre bauturile si mancarurile solicitate de rockerii de la Motley Crue si Dimmu Borgir, care vor urca pe scena OST Fest, vineri, 15 iunie.

     De exemplu membrii trupei Motley Crue isi vor petrece cateva ore bune in cinci cabine configurate in forma unui patrat si aflate in imediata apropiere a scenei. Mick nu accepta in cabina lui decat mobilier inchis la culoare, dar care sa nu fie din piele. Nu in ultimul rand, artistul va lua cina in cabina lui asezat confortabil in fata unei mese de banchet. In plus, fotoliul, scaunul de birou, canapeaua, toate trebuie fie asortate si sa aiba aceeasi inaltime. Aceleasi reguli legate de mobilierul inchis la culoare si de masa de banchet sunt respectate si in cabinele celorlalti membri ai formatiei. Bineinteles, inclusiv prosoapele folosite de acestia au culoarea neagra.

     In ceea ce priveste bauturile si mancarurile, Mick este un adevarat fan al bomboanelor M&M, dar si al budincii de ciocolata. Nicki Sixx prefera in schimb fructele de padure proaspete si bananele sau merele. Tommy Lee alege inainte de orice chipsurile insotite de sos Tabasco. In plus, orice meniu este insotit de paine integrala, de grau. La capitolul bauturi Patron Silver Teuila si berea Heineken sunt cele care conduc in topul preferintelor. Dar cum dorinta de a degusta din bunatatile fiecarei tari prin care calca este bine cunoscuta in cazul lui Tommy, acesta a solicitat si cateva sticle de sampanie romaneasca. Vince adauga pe lista solicitarilor, pe langa diverse mancaruri si bauturi, si gem de capsuni si grapefruit. Din echipa trupei Motley Crue fac parte inclusiv vegetarieni, astfel incat meniul va fi cu siguranta unul foarte variat, compus din cel putin 20 de tipuri de mancaruri. “Rasfatul” vine insa dupa incheierea spectacolului cand  Mick se va rasfata cu quesadillas cu cascaval, chicken fingers si vegetable sushi roll. Fostul sot al Pamelei Anderson – Tommy va degusta sushi, yellow tail roll, tuna sashimi, miso soup, ponzu sauce si mancare greceasca, in timp ce Nikki va servi burrito vegetal, tuna sashimi cu sos ponzu, dar si pui la gratar. Vince a cerut meatloaf si chicken tacos. Nu in ultimul rand in cabina trebuie sa ii astepte o pizza cu branza si una cu pepperoni. Cat se poate de fierbinti.

     Printre cei care isi doresc sa incerce si ceva specific romanesc se numara si membrii trupei Dimmu Borgir care au solicitat…. vin romanesc. Merlot, Cabernet Sauvignon si Chardonnay. Apa cu vitamine, fresh de portocale si mere, dar si bere sau gin Canada Dry sunt alte cateva dintre cerintele vestitilor rockeri. Intrucat si in cazul lor, unul dintre membrii trupei este vegetarian, meniul va fi foarte diversificat, pornind de la fructe proaspete si terminand cu specialitati italiene. Micul dejun englezesc va fi asezonat cu ceai verde Arizona, iar unul dintre lucrurile la care cantaretii tin in mod deosebit este ca painea servita sa fie calda, adusa direct de la brutarie.

     Fiecare dintre cantaretii care va urca pe scena OST Fest in cele trei zile de festival va avea la dispozitie propria lui cabina pregatita cu mobilier special, aranjamente florale, dar si nenumarate tipuri de mancaruri si bauturi. In schimb ei promit show-uri inegalabile… asa cum ar trebui sa fie orice show in premiera, dat fiind faptul ca amandoua trupele concerteaza pentru prima oara in Romania!

     Mai multe detalii despre festivalul OST FEST puteti gasi accesand: www.OstFest.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/OSTFESTRO.

     Biletele/abonamentele/voucherele pentru OST FEST pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 sau reteaua Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau din reteaua Eventim.

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:

  • 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
  • 350 lei Fire Circle
  • 265 lei Tribuna – sold out
  • 120 lei Golden Circle
  • 90 lei Gazon
  • 30 lei voucher camping

Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile  de festival sunt:

  • 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
  • 525 lei Fire Circle
  • 400 lei Tribuna – sold out
  • 200 lei Golden Circle
  • 150 lei Gazon
  • 30 lei voucher camping

     ~~Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM si sustinut de: Ciuc, Cancan, Ring, Centrul Vechi, Adevarul, Zile si Nopti, Sapte Seri, VIP, Bucharest NightLife, Stop To Shop, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, RockEvent.ro, RockStage.ro, Port.ro, Apropo.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Ciao.ro, PeTeava.ro, 9AM.ro, InfoMusic.ro, DailyCotcodac.ro, OrasulM.eu, BucharestHerald.com, Ziare.com, eComunicate.ro, Spectacular View, Caro Hotel, Cocor MediaChannel, Carpat Guard, Spard Team.~~

Written by