Reintalnire cu Horatiu Malaele pe 2 martie la Palatul Copiilor

 

Podu,’ in regia lui Horatiu Malaele, este o reprezentatie satirica atat de revigoranta incat este mereu asteptata de iubitorii de teatru.  Urmatorul spectacol este programata pentru 2 martie, ora 19.00, la Palatul Copiilor.

Pe 2 martie Horatiu Malaele, Meda Victor si George Ivascu vor da viata unor personaje dilematice: Intelectual neinteles, Indragostitul si Artista sunt eroii ce redescopera speranta si bucuria de a trai intr-un spectacol plin de savoare si umor.

Podu’ este o satira la adresa cliseelor din gandirea umana, care se mentine in topul preferintelor publicului, gratie imbinarii dintre farmecul jocului actoricesc si ineditul temei tratate.

Avand la baza textul „Podul sinucigasilor”, de Paul Ioachim, spectacolul, regizat chiar de Horatiu Malaele, aduce in fata publicului un subiect mai rar abordat: sinuciderea. Potrivit lui Horatiu Malaele spectacolul: “este o piesa unicat cu o tema nemaiauzita. Marilor nostri nihilisti, celor care condamna dezastrul vietii si nesansa nasterii, Paul Ioachim le propune aceasta solutie de compromis: supravietuirea prin actul sinuciderii.”

Biletele pentru Podu’ se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor si in  reteaua BILETOO –punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

Pe 23 februarie la Palatul Copiilor sunteti invitati la premiera Intamplari vesele si triste din viata lui I L Caragiale

Iar in luna martie sunteti asteptati la urmatoarele spectacole:

O noapte furtunoasa – (Niculae Urs, Luminita Erga, Alina Berzunteanu, Silviu Biris, Vlad Zamfirescu, Simona Popescu) –  3 martie ora 20.00

Menage A Trois ( Ioan Isaiu, Liviu Varciu, Ionela Nedelea) – 4 martie ora 20.00

Straini in noapte (Florin Piersic, Medeea Marinescu) – 5, 7 si 8 martie ora 20.00

Vis ( Dan Puric) – 6 martie ora 20.00

Confesiuni despre viata si arta (Radu Beligan) – 10 martie ora 19.00

 

Credit Foto: Ana Marin

Written by