Acuarela Bufet se redeschide cu vernisajul . . .

 

. . . The artivist's guide on making the world a better place

 

Bucuresti, 22 octombrie: Sambata, 24 octombrie, de la 12:00, Acuarela Bufet isi redeschide portile cu vernisajul The artivist's guide on making the world a better place. Echipata de toamna si cu un meniu nou, Acuarela isi va intampina clientii cu o expozitie care interpreteaza problemele globale prin sculptura, arta digitala, pictura sau ilustratie.

Evenimentul este organizat impreuna cu Asociatia Culturala Imbold, de Art Weekend, si este o modalitate artistica de a aduce in vedere problemele globale actuale de la schimbarile climatice, la importanta egalitatii de gen, pace, securitare sau asistenta umanitara.

Expozitia „The artivist's guide on making the world a better place” are loc in cadrul Anului European pentru Dezvoltare 2015, o initiativa a Comisiei Europene menita sa atraga atentia asupra unor teme de interes global si sa promoveze eforturile europene pentru combaterea saraciei.

In Romania, Anul European pentru Dezvoltare 2015 este finantat de Comisia Europeana si de Ministerul Afacerilor Externe si este implementat de Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare – Centrul Regional pentru Europa si Asia Centrala. Mai multe informatii despre Anul European pentru Dezvoltare 2015 gasiti la: https://europa.eu/eyd2015/ro.

Artisti: Andrei Argaetic, George Rosu, Raluca Bararu, Marian Mardare, Alina Anca,  Loreta Isac, Nehotarat Alexandru, Victor Fota, Lartist, Vlad Baciu

Curator – Andrei Argaetic

 

Parteneri media: Sapte Seri, Feeder.ro, Zeppelin, Metropotam.ro, Agerpres, Cooperativa Urbana, Mixtopia, Sub25, Orasul meu, The Re:art, Cinemagia.ro, Urban.ro, Port.ro, Dizainar, National Magazin

Written by