VIS cu DAN PURIC: renastere prin arta pe 31 ianuarie la Palatul National al Copiilor

 

Un artist de marca, o reprezentatie unica, un “one man show” ce imbina pantomima, dansul, gestul si improvizatia. Asa ar putea fi caracterizat spectacolul VIS, ce il are ca protagonist pe DAN PURIC. Urmatoarea reprezentatie va avea loc pe 31 ianuarie, la Palatul National al Copiilor.

In spectacolul de o profunzime si expresivitate aparte se succeda tablouri ce creioneaza franturi de viata si farame de traire. Totul se deruleaza in plan oniric, iar mesajul este transmis aproape fara cuvinte. DAN PURIC recurge la toate celelalte forme de limbaj, evidentiaza faptul ca exista comunicare si dincolo de mesajul verbal si reaprinde speranta regasirii spirituale.

VIS este un portret al cenzurii spiritului si al goliciunii umane, zugravit de Dan Puric cu ironie si umor. Dar, dincolo de zadarnicie si de stereotipurile existentei umane razbate flacara renasterii prin arta.

Reprezentatia, de o profunzime si expresivitate aparte este descrisa astfel de insusi DAN PURIC: „in acest spectacol, fara fir rosu conducator, sunt visele mele adunate de-a lungul timpului. Cu unele mi-am castigat existenta in barurile de noapte, cu altele am calatorit in lume, iar cu altele, pur si simplu, m-am rugat.

Biletele se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO –punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

 

Iar primele zile de primavara calendaristica aduc, tot la Palatul Copiilor, o noua serie de spectacole, pentru care biletele sunt deja in vanzare:

Podu (Horatiu Malaele, Meda Victor, George Ivascu) – 2 martie, ora 19.00

O noapte furtunoasa (Luminita Erga, Niculae Urs, Silviu Biris, Alina Berzunteanu, Alexandru Georgescu, Vlad Zamfirescu si Simona Popescu) – 3 martie ora 19.00

Menage A Trois ( Ioan Isaiu, Liviu Varciu, Ionela Nedelea) – 4 martie ora 19.00

Straini in noapte (Florin Piersic, Medeea Marinescu) – 7 martie ora 19.00

 

 

Written by