20 la suta reducere la biletele pentru Festivalul Ghost

Ziua de 13 este cu noroc pentru cei care inca nu si-au cumparat bilet la Festivalul Ghost. Acesta va avea loc in perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza  cetatii Rasnov si se anunta a fi un eveniment complex, cu caracter intercultural  ce reuneste o forma variata de manifestari artistice si activitati recreative, intr-un cadru natural, indepartat de aglomeratia citadina.

Serile vor fi rezervate concertelor, trei nume fiind deja confirmate: Trobar de Morte (Spania), The Moon & the Night Spirit (Ungaria) si  Allerseelen (Austria).

Cvintetul spaniol Trobar de Morte imbina sunetele celtice si folk cu avangardismul goticului atmosferic, oferind publicului un show spectaculos si plin de culoare, aflat la granita dintre muzica si teatru.

La randul sau, duoul maghiar The Moon & the Night Spirit invaluie misticismul antic intr-o atmosfera onirica. Formatia si-a gasit identitatea in zona folk-pagan, activeaza din 2003, a lansat patru materiale audio si a fost descrisa drept “aducatoarea unui suflu nou” pe acest segment.

Cat despre Allerseelen, trupa considerata adevarat pionier in zona sonoritatilor de folk industrial si electronic va ajunge in premiera in Romania, intr-o noua componenta: alaturi de veteranul Gerhard Hallstatt (voce) pe scena de la Rasnov vor evolua percutionista de origine olandezo-austriaca Christien H (Volksweerbaarheid),  si basista Noreia care activeaza in trupe de black metal din Austria.

Festivalul va include si o zona de activitati complementare. In spiritul apropierii de valorile traditionale aceasta va include: ateliere de arte si mestesuguri, expozitii de pictura, fotografie & arta traditionala, reprezentatii  & demonstratii de reenactment, proiectii de film, carnaval. 
Promotia este valabila in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti sau online pe www.eventim.ro

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events

Written by