ANDREA BOCELLI anunta invitatii sai pentru concertul de la Romexpo

 

      Concertul lui Andrea Bocelli din 25 mai de la Romexpo se transforma intr-un adevarat festival al muzicii de calitate. Cu fiecare zi lista de invitati speciali ai maestrului se mareste. Daca pana ieri pe lista se aflau doar cele patru soprane de la DIV4S, iata azi Andrea Bocelli continua seria de surprize cu alte nume sonore din muzica clasica internationala dar si din Romania: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio precum si Orchestra Nationala Radio.

Angela Gheorghiu s-a nascut in Adjud si a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti unde a studiat cu remarcabila Mia Barbu. Angela Gheorghiu si-a facut debutul international in 1992 la Royal Opera House din Londra in La Boheme. Printre cele mai importante aparitii din ultimii zece ani se numara La Rondine si Pagliacci de la Royal Opera House, Romeo et Juliette la Choregies d’Orange si la Festivalul de la Salsburg, Faust la Metropolitan Opera New York si multe altele. Aplaudata de milioane de fani de pe intreg mapamond, Angela Gheorghiu primeste numeroase recunoasteri din partea criticilor de gen, fiind recompensata cu numeroase dinstinctii si premii. 

Soprana Paola Sanguinetti a absolvit conservatorul de muzica „Arrigo Boito”. In 1994 castiga a cincisprezecea editie a competitiei „Mattia Battistini” in Rieti si astfel i se deschid portile recunoasterii internationale a talentului sau. Din 1997 incepe sa colaboreze constant cu Andrea Bocelli, alaturi de care sustine concerte in turneul din Europa iar in 1998 in turneul din America, cu concerte in Miami, New York, Rio de Janeiro, Buenos Aires.

     Un alt invitat de seama al maestrului este nimeni altul decat dirijorul Marcello Rota. In cariera sa impresionanta, Marcello Rota a condus de la pupitrul de dirijor marile orchestre ale lumii, incantand audienta de fiecare data.

            Grupul CARisMA a luat fiinta in anul 2011, dupa ce doi talentati chitaristi au lasat de-o parte ambele cariere solo remarcabile: Magdalena Kaltcheva si Carlo Corrieri. Acestia combina tehnica lor extraordinara cu sunetul modern si inovator, rezultatul fiind un stil natural, care stabileste o noua directie in muzica.        

     Un alt roman, Cezar Ouatu – castigatorul Eurovision Romania va urca pe scena de la Romexpo alaturi de maestrul Andrea Bocelli.

      Orchestra Nationala Radio vine sa completeze ilustra lista a invitatilor tenorului Andrea Bocelli. Cu o traditie de aproape un secol, Orchestra Nationala Radio a avut la pupitrul sau maestrii artei dirijorale romanesti precum Ionel Perlea, Constantin Silvestri, Horia Andreescu, dar si invitati precum George Enescu, Carlo Zecchi, Kurt Masur si multi altii. Orchestra Nationala Radio a acompaniat solisti vocali celebri precum Montserat Caballe, Placido Domingo, Luciano Pavarotti, Ileana Cotrubas, Jose Carreras si Angela Gheorghiu.

     Corul Radio a fost infiintat in 1940, ajungand in scurt timp unul dintre cele mai apreciate coruri din Europa. In lunga cariera, Corul Radio a efectuat turnee in Germania, Bulgaria, Spania, Grecia, Israel, colaborand  adesea cu orchestre de renume din tara si strainatate.      

     Iata, pe 25 mai la Romexpo Bucuresti romanii se vor bucura de compania selecta a lui Andrea Bocelli si a invitatilor sai speciali si vor asculta pentru prima oara live melodii precum: ’Time To Say Goodbye”, „Con te Partiro”, „Vivo Per Lei”, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma”, dar si piese de pe noul album.

     Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe Andrea Bocelli si invitatii sai, mai sunt bilete disponibile in urmatoarele locatii:  Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria,  Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si andreabocelli.com/ticket.

     Preturile biletelor sunt:

–          Zona VIP – 1400 lei

–          Categoria I – 900 lei

–          Categoria II – 750 lei

–          Categoria III – 550 lei

–          Categoria IV – 350 lei

–          Categoria V – 250 lei

–          Zona In Picioare (fara loc) – 150 lei

 

~~Concertul „ANDREA BOCELLI” va avea loc pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de  Project Events, European Event Service si Pentagon Music Management.~~

http://www.youtube.com/watch?v=IfDM-zQw0XI

http://www.youtube.com/watch?v=pJLyZqETuBU

http://www.youtube.com/watch?v=oN2j-5ZB3ZQ

http://www.youtube.com/watch?v=gHZdNVaCGqg

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

 

Written by