Balet pe gheata, un cadou perfect

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg, cea mai cunoscuta trupa de balet pe gheata din lume, , revine in aceasta iarna in Romania cu un turneu ce include patru orase si trei spectacole diferite: „Romeo si Julieta”, „Lacul lebedelor” si „Spargatorul de nuci”. 

Cei ce vor alege sa petreaca impreuna cu familia o seara grandioasa alaturi de Saint Petersburg State Ballet on Ice, vor avea parte de un spectacol fastuos: mai mult de 80 de balerini – patinatori, majoritatea castigatori ai multor medalii internationale la patinaj artistic, coregrafii de exceptie, sute de costume fastuoase, peste doua tone de gheata.

Program turneu „Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg” in Romania

·         Bucuresti, 19 ianuarie, Sala Palatului, orele 19:00: Romeo si Julieta”

·         Cluj – Napoca, 17 ianuarie, Teatrul National, orele 18:00 si 21:00: Lacul lebedelor”

·         Timisoara, 15 ianuarie, Sala Olimpia, orele 18:00 si 21:00: Spargatorul de nuci”

·         Sibiu, 18 ianuarie, Sala Transilvania, orele 18:00 si 21:00:Spargatorul de nuci”

Turneul din aceasta iarna al Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg este organizat de Diesel Events, cu sustinerea Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti.

Cei care isi doresc cumpararea unui pachet special de Sarbatori, care include bilete la jumatate de pret pentru copiii cu varsta de pana  la 10 ani, pot contacta organizatorii la adresa rezervari@dieselclub.ro si/sau la numerele de telefon (intre orele 09-18:00): 0264/439043, 0730/083.881, 0372/765432 (birourile Diesel Events) si 0731/099.000  (Ioana Pop).

Detalii se pot gasi si pe pagina de Facebook a organizatorilor: http://www.facebook.com/DieselEventsRo

Sponsori: Borsec, Kandia, Rexroth Bosch Group

Cu sprijinul: Napoca 15, PMA Invest, Spactacular, Cocor Media Channel

Partenerii media ai evenimentului sunt: TVR 2, Zile si Nopti, Magic FM, Romania Libera, Academia Catavencu, Jurnalul National, Evenimentul Zilei, Business Review, Romania Insider, Revista Tango, Business Woman, Ioana, Casa Lux, Decat o Revista, 9am, Eva.ro, Kudika.ro, Ele.ro, Romania Pozitiva.ro, National Magazin, Metropotam.ro, OnlineStudent, BusinessLive.ro, WebCultura, CalendarEvenimente.ro, Orasulm.eu

Written by