Capitala traieste rock cu WhiteSnake, Judas Priest si Prodigy la Rock the City

D&D East Entertainment loveste vara asta in forta si promite show-uri nebun de metalice. Daca pana pe 10 iulie ceasurile sunt numarate pana cand ii vom primi in Bucuresti, pentru prima data, pe legendarii trupei Jon Bon Jovi,  pana atunci D&D nu lasa bucurestenii sa stea in casa si ii invita la Rock the City.

Daca asculti rock, daca traiesti rock, iar daca prin sangele tau curg doar riff-uri metalice, Rock the City este evenimentul pe care nu ai voie sa il ratezi.

WhiteSnake, Judas Priest sau Prodigysunt doar cateva din trupele hardcore ale celui mai tare eveniment de profil din Romania.

Romexpo va deveni pentru trei zile punctul zero al muzicii rock sau Mecca rockerilor din Romania. A treia editie a festivalului Rock the City aduce la Bucuresti pe 1, 2 si 3 iulie trupe rock pe  care nu ai cum sa nu le stii.

Baietii de la Prodigy s-au indragostit de Romania pentru ca vin pentru a-IV-a oara.

"Breathe", "Voodoo People", "Firestarter" si "Smack My Bitch Up" vor rasuna la Romexpo cu ocazia Festivalului. The Prodigy a vandut pana in prezent 16 milioane de albume in toata lumea si te asteapta vineri, 1 iulie, sa spargi barierele sunetului alaturi de ei dupa ora 16.

Pentru a doua oara in Romania, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, WhiteSnake, va concerta la Rock the City, intr-un spectacol pentru promovarea noului album „Forevermore”, lansat in Europa pe data de 25 martie.

Trupa a aparut undeva la inceputul anilor 70 in Marea Britanie, dar, incepand cu 1980, Whitesnake devine un grup de prima mana prin lansarea unui album ce avea sa devina un reper al carierei lor: Ready An’ Willing. Acest produs a ocupat chiar locul 5 in Marea Britanie si primul extras pe single Fool For Your Lovin’  a avut locul 11 in Anglia si 57 in America. Ready An’ Willing este si astazi considerat printre cele mai bune albume Whitesnake.

Daca vrei sa-i revezi vino duminica, 3 iulie la Romexpo.

O alta trupa britanica, Judas Priest, ii va incanta pe iubitorii muzicii Heavy Metal din Romania cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial „ Epitaph World Tour”.

In 2001, trupa a “socat” fanii cand a aparut Demolition, disc care a scos in evidenta o agresivitate sporita, disc prin care Judas Priest a aratat cum se canta heavy metal-ul noului mileniu.

Daca vrei sa-i asculti nu rata intalnirea cu ei si cumpara din timp bilete pentru duminica 3 iulie.

Written by