Echipa CIM Market participă la târgul Print si Sign 2015 la Romexpo

COMUNICAT DE PRESA

 

Vineri, 4 septembrie, Bucuresti – Producatorii de Publicitate de la CIM Market iau parte la targul Print&Sign 2015, eveniment care se va desfasura in perioada 8-11 septembrie, la Romexpo, in Bucuresti.

 

 

Succesul se dobandeste prin transmiterea eficienta a informatiilor si a imaginii optime. Aici intervin Producatorii de Publicitate de la CIM Market care pot dovedi ca, pe langa creatie si inovatie, pun accent mai intai pe cunoastere si constiinta.

Pentru CIM Market, respectul Echipei este cel mai important capital. Excelenta le este probata cand primesc recomandarile clientilor pentru profesionalism si fidelitate. Integritatea lor este certificata prin garantia furnizorilor pe care ii au. Responsabilitatea cu care abordeaza toate proiectele le permite sa asigure si sa garanteze 100% calitatea inalta a serviciilor. Increderea de care se bucura este perfect justificata prin ratingurile financiare cu care ii onoreaza bancile.

 

Partenerilor care isi aduc proiectele de tipar si print la CIM Market, acestia le ofera suplimentar atat consultanta in Afaceri, in Marketing, in Vanzari si Resurse Umane, cat si servicii de Design Publicitar si Web Design, Organizare de Evenimente, Expozitii, Teambuilding, Management Logistic si Direct Marketing.

 

Viziunea Producatorilor de Publicitate de la CIM Market este de a fi apreciati ca centru de excelenta in industria de publicitate, garanti ai calitatii si responsabilitatii, fiind recunoscuti pentru plus-valoarea pe care le-o ofera clientilor si partenerilor, pe toate palierele comunicarii de afaceri.

 

Targul de tipar si semnalistica Print & Sign 2015, gazduit de Romexpo, este un maraton al inovatiei, al informatiei si al tehnologiei la care accesul vizitatorilor este gratuit. Programul de acces se face intre orele 10:00 si 18:00, respectiv 10:00 si 16:00 in ultima zi a targului.

Standul CIM Market se afla in pavilionul C4-C5 standul 10.

 

 

*****

 

Despre CIM Market

Avand aproape 15 ani de activitate si profitand de expertiza managementului companiei cu peste 20 de ani in marketing si publicitate, echipa CIM Market, cu cca 20 de profesionisti, inregistreaza cifre de afaceri anuale de peste 1 milion de EUR, fiind cotata de competitie in Top 100 din 2500 de unitati tipografice si in Top 200 din 7500 de agentii de publicitate, la nivel national. Portofoliul de peste 150 de clienti CIM Market include companii renumite la nivel national si international ca: Arctic, Bergenbier, Perfect Tour, Fabryo Corporation, Cramele Recas, Cris-Tim, Fan Courier, Redbull, Tarom, Uponor Romania, Intersnack Romania, Lafarage Romania, TBI Credit, Valrom Industries, Cesarom, Blom Bank, Casa Noastra, Carpatina si multe altele.

 

 

Written by