Michael Flatleys Lord Of The Dance transforma Sibiul in capitala mondiala a dansului

Irlandezii de la „Michael Flatley’s Lord Of The Dance” si-au propus ca anul acesta, pe 9 noiembrie la Sala Sporturilor sa transforme Sibiul pentru cateva ore in capitala mondiala a dansului. Unici in lume pentru maiestria dansului si recordurile doborate, maestrii irlandezi ajung anul acesta si in Sibiu, hotarati sa isi castige printre sibieni fani adevarati. 

Pe intreg mapamondul, spectacolul Lord Of The Dance se realizeaza cu casa inchisa, tocmai de aceea a fost denumit ’’o minune a lumii moderne’’.

Indragitii irlandezi reusesc pe tot cuprinsul show-ului sa transpuna spectatorul prin magia muzicii, a dansului, costumelor fabuloase si efectelor pirotehnice,  intr-o lume mistica plina de aventura, pasiune si dragoste.

Spectacolul  face parte din  turneul ce va dura o saptamana si va incepe la Bucuresti  pe 5 noiembrie 2011, trecand prin Iasi, Brasov, Sibiu si se va incheia in 10 noiembrie in Targu Mures la Sala Polivalenta.

Creatorul acestui spectacol, dansatorul si coregraful Michael Flatley, a devenit legenda prin performantele inregistrate:  „cel mai rapid dansator de step” (35 de pasi de step pe secunda), premiul Guiness Book pentru „Cele mai rapide picioare din lume”, si titlul pentru  „Cel mai bine platit dansator”.

 Cei ce doresc sa vada spectacolul incredibil sustinut de irlandezi isi pot achizitiona bilete din urmatoarele locatii: cele 2 Magazine Flanco din Carrefour – Soseaua Sibiului nr. 5, Diverta Dacia Traiana – Str Arhivelor, nr 1, Diverta Minerva – Str Nicolae Iorga, parter si online de pe BILETOO.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

–          300 lei: categoria VIP

–          250 lei: categoria 1

–          200 lei: categoria 2

–          150 lei: categoria 3

–          100 lei: categoria 4

–            50 lei: categoria 5

Turneul „Lord Of The Dance” este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

  http://www.youtube.com/watch?v=rGZQJdcZByI&feature=related

Written by