Pe 20 mai se alearga pentru sanatate

Toti iubitorii sportului sunt invitati la crosul popular “Fii sanatos cu Aloe vera” duminica, 20 mai 2012, in parcul Tineretului. Alaturi de ei, vor milita pentru un stil de viata sanatos Elisabeta Lipa, Violeta Beclea-Szekely si Prof. Univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Inscrierile vor incepe la ora 8:30 dimineata, pe platoul din fata liceului Gheorghe incai, iar startul competitiei se va da separat, in functie de categoriile de varsta. Primul foc de start va fi tras la ora 10:00 de Maestra Emerita a Sportului, Violeta Beclea Szekely, iar la finalul competitiei, Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi le va vorbi celor prezenti despre regulile unui stil de viata sanatos.

Ca in fiecare an,  Elisabeta Lipa, doamna de aur a canotajului romanesc,  este ajutorul de nadejde al organizatorilor: “Particip cu placere la evenimentele Forever Living Products Romania, o companie preocupata de calitatea vietii si de promovarea sportului. Sunt prezenta in fiecare an, in luna mai, pe ploaie sau pe vreme buna, alaturi de oamenii de la Forever, la organizarea traditionalului cros”.

Pe langa beneficiile aduse de miscare asupra sanatatii, concurentii care nu urca pe podiumul competitiei vor putea castiga unul dintre premiile tombolei cu peste 100 de extrageri, printre care 3 biciclete si 5 aparate de fitness pentru muschii abdominali.

Forever Living Products, organizatorul evenimentului, este producatorul si distribuitorul numarul unu mondial al produselor pentru sanatate si frumusete pe baza de Aloe vera. Compania are filiale in 150 de tari si o cifra de afaceri globala de 2,7 miliarde USD. Filiala din Romania a fost infiintata in 1998 si detine depozite operationale in Bucuresti, Cluj, Arad, Brasov, Iasi Constanta si Craiova.

 

Written by