Reduceri la concertul legendarei trupe Iron Butterfly

Concertul sustinut de trupa Iron Butterfly in 19 februarie la Hard Rock Cafe, este un eveniment extrem de special pentru cunoscatorii muzicii de gen. Prima formatie din lume care a castigat ’’Discul de platina’’, vine la Bucuresti si impartaseste cu noi istoria pe care a creionat-o in cei peste 46 de ani de cariera.


        Vino in perioada 2-5 februarie (inclusiv) in oricare din magazinele partenere Biletoo si cumpara bilete la concertul trupei Iron Butterfly, cu 15% mai ieftine!
     Oricine cumpara in aceasta perioada 2- 5 februarie ( de joi pana duminica, inclusiv) un bilet la oricare dintre cele trei categorii: categoria VIP: 300 ron ( inclus intalnire cu trupa), categoria 1: 130 ron ( la mese) sau categoria 2: 90 Ron ( in picioare) primeste o reducere de 15%!
     Aceasta promotie este valabila in toata reteaua BILETOO.RO, respectiv la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la Sala Palatului, in Librariile Adevarul si Eminescu, in Magazinele Flanco, si Muzica, la statia de metrou Unirii 1, la Palatul Copiilor si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se  la domiciliu, prin curier!
 
    Preturile biletelor pentru spectacolul Iron Butterfly sunt urmatoarele:
– 300 lei: categoria VIP (include intalnire cu trupa; pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 255 lei
– 130 lei: categoria 1 (pret intreg)  –> cu reducerea de 15 % cumparatorul plateste doar 110,5 lei
–  90 lei: categoria 2  (pret intreg)  –> cu reducerea de 15 % cumparatorul plateste doar 76,5 lei

   Trupa Iron Butterfly  este de asemenea prima formatie din lume care a stat 140 de saptamani in topurile americane, iar cu piesa ’’In-A-Gadda-Da-Vida’’, nu doar au socat lumea muzicala, ci au reusit performanta sa depaseasca orice record de vanzari din industria muzicala, reusind sa vanda peste 8 milioane de exemplare in primul an de la lansare.
VH1 VH1 au realizat un top intitulat "100 Greatest Hard Rock Songs", in care au ales cele mai reusite 100 de piese hard rock din toate timpurile,  piesa formatiei Iron Butterfly fiind clasata pe locul 24."


   Evenimentul face parte din seria Classic Rock Nightts @ Hard Rock Cafe, care aduce periodic in fata publicului nume ce au fãcut istorie pe scena de profil.
 

Written by