Software pentru Campionatul National de Turism Stafeta Muntilor

Anul acesta Campionatul de Turism Sporitv Stafeta Muntilor are in componenta 10 etape ce sunt organizate la nivel national si au drept scop crearea unui cadru organizatoric, competitional.

Printre obiectivele de referinta ale acesteia, se adauga si  impulsionarea ONG-urilor pentru organizarea unor evenimente sportiv-turistic-ecologice; promovarea unei atitudini de respect fata de mediul inconjurator, sensibilizarea tinerilor pentru protectia ecosistemelor si dezvoltarea spiritului ecologic la acestia;  dezvoltarea spiritului de echipa si apartenenta la grup, dezvoltarea relatiilor interumane; cunoasterea potentialului turistic si sportiv al zonelor montane.

In cadrul etapelor competitiei Stafeta Muntilor participarea se face pe echipe care trebuie sa fie formata din 3 persoane si sa participe in functie de experienta la una din cele sase categorii.

Stafeta Muntilor are la baza un regulament bine definit in vederea calcularii clasamentelor in functie de categoria aleasa si probele de concurs la care participa concurentii.

De aceea, Asociatia Drumetii Montane prin intermediul proiectului MarketingRomania.ro, ajutata de voluntarii Sergiu Valentin Vlad si Alexandru Canavoiu, a realizat pentru aceasta competitie un soft care sa ajute organizatorul de etapa sa calculeze mai usor clasamentele.

Acest soft are posibilitatea de a genera automat clasamente in functie de probe, categorii cat si clasamentul general al etapei. Tot ceea ce trebuie sa faca organizatorul este sa introduca in soft datele de pe fisele de concurs ale concurentilor, dupa care software-ul genereaza clasamentul.

Softul creat de cei doi voluntari, pasionati de programare a fost testat la etapa a IV a, fiind un real succes. Programul este gratuit si se poate descarca de pe site-ul www.stafetamuntilor.ro .

Multumim tuturor partenerilor media care sprijina fiecare eveniment din cadrul campionatului, cat si sustinatorilor Ch-Center.com, Elmo Print, O&R Bacau, care sunt alaturi de asociatia noastra.

Orice persoana care doreste sa descopere frumusetile tarii noastre prin activitati sportive desfasurate in aer liber, sa lege prietenii la foc de tabara, unde cei mai curajosi si creativi dintre participanti  vor recita poezii, vor canta la chitara sau vor juca teatru, va fi asteptata de catre organizator cu bratele deschise.

Acest campionat este la ora actuala cea mai mare competitie de turism sportiv din Romania.

Participa si tu ! Nu se percep taxe de participare.

 

Written by