The High Life Party : branduri de lux din Romania si-au dat intalnire in Fratelli Social Club

People PR Agency, in parteneriat cu Fratelli Social Club, a organizat vineri, 26 august 2011, The High Life Party, un proiect inedit, aflat la prima editie, prin care au celebrat design-ul, inovatia si luxul din Romania, la Fratelli Social Club Bucharest.

Evenimentul a reunit reprezentanti ai brandurilor luxury de renume mondial, care activeaza si pe piata din Romania, precum Ferrari, Azimut Yachts, Innova Interiorism, Madison Perfumery, World Class, Clinique, Bang&Olufsen si vodca Grey Goose.

“Am celebrat, prin acest eveniment, valorile fiecarui brand, prin noutatile produselor si serviciilor acestora, dar si prin know-how-ul lor pe piata romaneasca si internationala. Astfel, People PR Agency a incurajat vineri seara principiile de co-branding si cross-selling, i-a adus in acelasi loc pe reprezentantii brandurilor si pe invitati.”, spune Paula Safta, director de comunicare si partener in cadrul People PR Agency.

Ea adauga ca The High Life Party este un eveniment exclusiv si privat, prin care brandurile partenere si-au selectionat si invitat clientii.

De la orele 23.00, People PR Agency si Fratelli Social Club au devenit gazda a 800 de invitati si manageri ai brandurilor partenere la eveniment, care au interactionat in prima parte a serii alaturi de entry cocktail-ul oferit de partenerul vodca Grey Goose.

Seara a continuat in compania a doua masini Ferrari, care au fost parcate la intrarea in club, langa mobila de la Innova Interiorism, pozitionata la intrarea in club si alaturi de machetele de yacht-uri aduse de catre Azimut Yachts. De asemenea, invitatii au socializat si alaturi de aromele noului parfum de la Madison Perfumery:“Sweet Redemption” by Kilian dar si in compania televizoarelor special amenajate de catre Bang&Olufsen in incinta si in afara clubului.

Partenerii World Class si Clinique si-au facut simtita prezenta si prin cadourile pe care le-au oferit invitatilor si care au constat in produse cosmetice si abonamente la sala de fitness, iar Innova prin materiale promotionale ale marcilor Minotti si Kartell.

Atmosfera petrecerii The High Life Party a fost mentinuta pana in zori de catre Dirty DJ Law from VIP Room Famous Club (Paris – Cannes – St. Tropez) si Nick Studer playin’ Sax. In ultimii cinci ani, Dirty DJ Law a mixat pentru cele mai mari petreceri europene ale vedetelor precum Diddy, Snoop Dogg, Xzibit, Ja Rule si Amerie. De asemenea, Dirty DJ Law a mixat in duet cu Pharell Williams, Sean Paul si Wyclef Jean. Alaturi de Nick Studer playin’ Sax, cei doi au facut un show incendiar, pana la primele ore ale diminetii.

People PR Agency este o agentie de relatii publice infiintata in 2010 de Denis Draghici si Oana Tinu, in vara acestui an alaturandu-se echipei si Paula Safta in calitate de partener.

Cu experienta in strategii de comunicare, relatii publice si arhitectura de eveniment, CSR, Branding si Marketing, agentia are un portofoliu care include evenimente ca “Asculta.Ajuta”, licitatie de arta in beneficiul Asociatiei Nationale a Surzilor din Romania, gala care a avut loc la Palatul Styrbey, Gala “Clasic e fantastic” care a avut loc la Atheneul Roman, eveniment de lansare a proiectului “Clasic e fantastic”, proiect cultural ce a avut ca obiectiv organizarea de concerte gratuite pentru copii, “Ambasad’Or Celebrity Gala”, eveniment de fashion si premiere a celor mai reprezentative personalitati din domenii precum teatru, politica, fashion, muzica etc, editiile festivalului Saptamana Internationala a Muzicii Noi, SIMN2010 si SIMN2011.

Foto: Marius Stoianov

Written by