Trupa Hypnotique in deschidere la Richard Clayderman

 

Au mai ramas aproximativ trei saptamani pana la concertul celebrului Richard Clayderman. Pana cand artistul va urca pe scena alaturi de Camerata Regala, publicul va fi introdus in atmosfera muzicii mirifice a pianistului de catre o formatie inedita in spatiul romanesc.

Fetele de la Hypnotique vor incanta spectactorii cu stilul lor neobisnuit. Este singura trupa de electric violin din Europa si ofera o prestatie deosebita, abordand atat genul clasic cat si elemente din muzica pop, folclorica sau ambientala. Formatia a debutat pe scena Festivalului George Enescu si are in palmares numeroase premii, precum si concerte sustinute in Marea Britanie, la Ambasada Romaniei la Londra sau la Universitatea din Canterbury.

Phoenix Entertainment Classics aduce in fata publicului roman pe cel mai bine cotat pianist francez al tuturor timpurilor. Richard Clayderman, supranumit „Prince of Romance”,  va oferi un concert extraordinar, pe 21 martie,  fiind acompaniat de catre Camerata Regala. Melodii de succes precum „Ballade pour Adeline” vor rasuna in spatiul Salii Palatului si vor fermeca auditoriul, oferindu-le doua ore de romantism si reverie.

Richard Clayderman este unul dintre cei mai de succes artisti ai Frantei, iar discurile sale se vand in peste 70 de milioane de copii in mai mult de 57 de tari. Salile in care concerteaza sunt neincapatoare, iar numarul prestatiilor sale depaseste 200 de evenimente pe an.

Succesul lui Clayderman este atestat si de numarul mare de trofee pe care le detine: peste 267 de discuri de aur si nu mai putin de 70 de discuri de platina.

Richard Clayderman live la Sala Palatului este un eveniment ce nu trebuie ratat. Recomandam iubitoritorilor muzicii de calitate sa se grabeasca in a-si achizitiona un bilet, intrucat locurile disponibile se reduc pe masura ce se apropie data concertului.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, de la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro.

 

Written by