TUDOR GHEORGHE -Vremea nemaniei-

“Romania se poate schimba intr-un singur fel: intoarcerea la valorile esentiale”-Tudor Gheorghe

A sosit  “Vremea nemaniei”!

                In acest timp zbuciumat si plin de incertitudini, maestrul Tudor Gheorghe, menestrelul romanilor de pretutindeni, isi continua misiunea de redescoperire si de valorificare a artei poetice aducand un plus de vibratie creatiilor inconfundabile semnate de poetul basarabean Grigore Vieru, in cadrul unui spectacol – eveniment, ce va fi reluat la solicitarea publicului, in data de 23 Mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti

                In amintirea celui ce ne-a calauzit copilaria si a cantat dragostea de mama, sau dragostea de tara, de limba romana si a visat la unirea dintre frati, maestrul Tudor Gheorghe va oferi celor prezenti o reprezentatie memorabila in acompaniamentul Orchestrei Arkadia sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

“Vremea nemaniei”, un spectacol emotionant si totodata un mesaj expresiv, construit pe suportul poetic al regretatului Grigore Vieru.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, etj.2, str. Moise Nicoara nr.18,  la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza intre 50 – 160 RON in functie de categoria de loc .

Written by